הזרעה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• הזרעה
    רינת
    10/08/2010

שלום רב,

אני ובעלי לפני הזרעה שכנראה תתרחש בעוד 3-4 ימים. שאלתי היא:

1. כמה ימי התנזרות הינם המקסימום (היות ובעלי במילואים וכנראה שנגיע ל-6-7 ימי התנזרות)?

2. מהם הסיכוייים שלנו מבחינה סטטיסטית היות ובבדיקת הזרע נמצאה מורפולוגיה תקינה 2%. אצלי הכל תקין, מחזורים סדירים. גילנו- אני 31, בעלי 34.

אודה לקבלת תשובתך בהקדם

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה תוך רחמית

ד''ר אליעזר גירש
    13/08/2010

שלום רינה,
    תקופת התנזרות היא תקופה גמישה וקיימות דעות רבות על משך התקופה. זה נע בין יום 1 עד 7-8 ימים. במקרים מסויימים, כאשר יש מאט זרעונים, אפשר להתנזר גם 10-12 ימים. המטרה של התנזרות היא לאסוף כמה שיותר זרעונים ביותרת האשך, אך מצד שני שהיה ממושכת של זרעונים ביותרת האשך גורמת לתהליכים דגנרטיביים בתוך הזרעונים ה"מזדקנים". בדרך כלל, אני ממליץ על 2-4 ימי התנזרות, אך גם תקופה של 6-7 ימים בסדר.
    סיכוי להרות בהזרעה תוך רחמית עומד על כ- 20%. במקרה שלכם כאשר מדובר על ירידה במורפולוגיה תקינה, אני ממליץ להשתמש בתוסף תזונתי Vitamale המשפר איכות הזרע על כל הנתוניו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו