מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מודאג, זרע שהשתנה בגלל קרינהשלמה (בדוי)13/08/2010
שלום בשנה האחרונה אני עובד מלא עם קרינה..
והזרע שלי הפך מלבן וסמיך\צימיגי.
לצהוב דליל ודביק בקושי...
השאלה שלי אם זה יכול לחזור לעצמו ברגע שהפסיק או שזה נזק בלתי הפיך?
תודה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה
ד''ר אליעזר גירש13/08/2010שלום שלמה,
האם אתה עובד בתעשיה או במחקר? באיזה סוג קרינה מדובר לה אתה חסוף? כמה דקות או שעות ביום אתה חסוף לקרינה? האם אתה משתמש באמצעי מיגון המיועדים לעבודה עם חומרים רדיואקטיביים? יתכן וקיימת סיבה אחרת לירידה באיכות הזרע אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
שלמה (בדוי)14/08/2010תודה על התשובה.
תעשייה כשמונה שעות+...
אלקטרו מגנטי SAR& XRAY ממכונות בעיקר
לא עולה לי רעיון שיכול לגרום לזה פתאום.
חשבתי אולי חום או לחץ מבגד על המקום אבל לא נראה לי.
מקווה שזה הפיך....או לפחות מספיק בשביל ילדים בעתיד אם לא
יש טיפונת לבן אבל לא כמו לפני כשנה+ יותר צהבהב ודליל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש14/08/2010שלום שלמה,
אם יש באפשרותך להחליף תפקיד ועמדת עבודה באותו מקום עבודה, בו אתה עובד ולהתרחק מאיזור קרינה אלקטרו-מגנטי, זה יתן לך תשובה לגבי איכות הזרע לאחר 3-6 חודשים של החלפת מקום עבודה. רצוי גם לא להחזיק טלפונים הניידים בכיסים של מכנסיים קרוב לאשכים כי גם מכשירים הללו פולטים קרינה אלקטרו-מגנטית.
בנוסף ממליץ על שימוש בתוסף תזונה Vitamale המשפר איכות הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עזרת!!
שלמה (בדוי)15/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)