מורפולוגיה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• מורפולוגיה
    חסויה
    14/08/2010

שבת שלום, אצל בעלי בבדיקת זרע מורפולוגיה של 8 אחוז אבל כל הנתונים האחרים מצויינים ונאמר לנו שבגלל הריכוז והכמות הגבוהים נוכל להשיג הריון באופן טבעי ואנחנו מנסים....השאלה שלי זה האם עם מורפולוגיה 8 אחוז יש לקיים יחסים יום כן יום לא באזור הביוץ?? או האם כל יום, כי אני חוששת שאולי בגלל שזה לא תקין כל כך יום יום יחלישו את הזרע... מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מורפולוגיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    14/08/2010

שלום מיכל,
    מצב הזרע של בעלך לא רע בכלל, לכן רצוי לקיים יחסי מין כל יום במשך 6 ימים סביב ביוץ. הכוונה היא שזה יהיה במשך 4 ימים לפני ביוץ ויומיים אחרי ביוץ. בנוסף ממליץ להשתמש בתוסף תזונה Vitamale המשפר איכות הזרע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר להשיג vitamail בחיפה?

חסויה
    15/08/2010

תודה דר' על תשובתך, איפה אני יכולה למצוא vitamail בחיפה??
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת זרע

יבגני
    15/08/2010

בבקשה לעזור לי לפעניח את הבדיקה ימי התנזרות 4 נפח 5.5 ph 7.6 ריכוז 2 מס זרעונים כללי 11 תנועה 33% תנועה טובה 22% תנועה איטית 11% %זרעונים תקינים 11% ראש50% זנב50%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו