מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מורפולוגיהחסויה14/08/2010
שבת שלום, אצל בעלי בבדיקת זרע מורפולוגיה של 8 אחוז אבל כל הנתונים האחרים מצויינים ונאמר לנו שבגלל הריכוז והכמות הגבוהים נוכל להשיג הריון באופן טבעי ואנחנו מנסים....השאלה שלי זה האם עם מורפולוגיה 8 אחוז יש לקיים יחסים יום כן יום לא באזור הביוץ?? או האם כל יום, כי אני חוששת שאולי בגלל שזה לא תקין כל כך יום יום יחלישו את הזרע... מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש14/08/2010שלום מיכל,
מצב הזרע של בעלך לא רע בכלל, לכן רצוי לקיים יחסי מין כל יום במשך 6 ימים סביב ביוץ. הכוונה היא שזה יהיה במשך 4 ימים לפני ביוץ ויומיים אחרי ביוץ. בנוסף ממליץ להשתמש בתוסף תזונה Vitamale המשפר איכות הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר להשיג vitamail בחיפה?
חסויה15/08/2010תודה דר' על תשובתך, איפה אני יכולה למצוא vitamail בחיפה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
יבגני15/08/2010בבקשה לעזור לי לפעניח את הבדיקה ימי התנזרות 4 נפח 5.5 ph 7.6 ריכוז 2 מס זרעונים כללי 11 תנועה 33% תנועה טובה 22% תנועה איטית 11% %זרעונים תקינים 11% ראש50% זנב50%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)