מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי תחושת הזירמהשירלי22/08/2010
לכבוד המומחים חברי הפורום.
שלום רב ותודה רבה מראש.
אני מנסה להרות עם אשתי כבר כ-16 חודשים ואשתי אובחנה כ'אי פוריות בלתי מוסברת' ולכך הופניתי אני לבדיקת P.C.T. שתוצאותיו היו בסדר גמור לפ"ד הרופא.
בזמן קיום היחסים אם אשתי אני מגיע בתוך שתי דקות לשפיכה, אך בשעת השפיכה אני לא מרגיש כלל את הזירמה, ורק סמוך לשפיכה אני מרגיש שהנה הוא עומד לצאת, אבל כשהוא יוצא איני מרגיש את עצם היציאה.
האם יכול להיות שזה מראה על זרם חלש בשפיכה?
האם זרם חלש יכול להפריע לכניסה להריון?
האם צריך ויש דרך לבדוק זאת?
אודה מאוד לפרופסורים על מענה מהיר לשאילתי.
ושוב, תודה מראש
יצחקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בן 25 ואשתי בת 26
שירלי22/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש28/08/2010שלום איצחקי,
הבעיה שלך ידועה. בוא נחלק את תשובתי לשני חלקים.
1. לגבי שאלתך האם ניתן במצב זה להרות טבעית: צריך לבצע בדיקת זרע. אם איכות הזרע תקין, אז תשובתי היא שניתן להרות בצורה הטבעית. אם תוצאות לא תקינות, צריך לחפש סיבה ודרך לשפר איכות הזרע.
2. לגבי שאלתך על תחושת השפיכה: פנה לאורולוג או רופא סקסולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)