עצובה מאוד!

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• עצובה מאוד!
    עצובה מאוד!
    22/08/2010

שלום!
    ביום חמישי ביצעתי שאיבת ביציות ובעלי ביצע טפנה במקביל על רקע 'קליינפלטר XXY,47
    שאבו לי 5 ביציות אך אצל בעלי לא נמצא כלום! אני בת 24 ובעלי בן 27 נשואים 3 שנים וזהו סיבוב ראשון שלנו.אני מאוכזבת מאוד מאוד ומיואשת!!!קיבלתי את הבשורה המרה היום בבוקר וממש קשה לי!מה עושים מכאן??אני לא מוכנה לשמוע על תרומת זרע....האם יש סיכוי שיהיה לי ילדים מבעלי???
    בבקשה עיזרו לי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצובה מאוד!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל תתיאשי

אלה
    23/08/2010

אסור לך להרים ידיים אנחנו נמצאים במצב דומה לשלך אל תוותרי גם אם עכשיו אין דרך הרפאוה מתקדמת מהר מהאוד ואולי אם לא עכשיו אז בעתיד הקרוב אבל אסור להרים ידיים אסור לוותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכון פועה

123
    23/08/2010

אני ממש לא מבין בפרטים- אבל אם לא פנית עד עכשיו (למרות שסביר שכן)- מכון פועה מומלץ. הם עוסקים בהכוונה ייעוץ וסיוע בנושא, עם הרבה נסיון. ראיתי בתשובה באתר שלהם שהם כבר התמודדו עם מקרים שנראו ממש קשים וראו הצלחה. בהצלחה! מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת קליינפלטר

ד''ר אליעזר גירש
    28/08/2010

שלום,
    תסמונת קליינפלטר נובעת מחוסר הפרדות של כרומוזומי XX בביצית או XY בזרע, כך שנוצר זכר שהוא XXY מבחינה כרומוזומלית. מצב זה מביא לחוסר כמעט מוחלט או מוחלט בייצור זרעונים באשך. במידה ויש חוסר מלא, הפטרון הוא תרומת זרע. במידה ויש ייצור מינימלי של זרעונים, ניתן למצוא אותם בביופסיה של אשך. במידה וימצאו זרעונים בביופסית אשך ניתן לבצע הפריה חוץ גופית בטכניקה הנקראת ICSI - הזרקת זרעון לתוך ביצית. במקרה כזה קיימת סכנה של העברת תסמונת קליינפלטר לדור הבא.
    בגלל שלא נמצאו זרעונים אצל בעלך אולי יש מקום לניתוח-ביופסיה פעם נוספת. לפעמים בביופסיה שניה מגיעים לאיזור באשך שמייצר זרעונים, אך סיכוי לכך הוא מינימלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו