מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עצובה מאוד!עצובה מאוד!22/08/2010
שלום!
ביום חמישי ביצעתי שאיבת ביציות ובעלי ביצע טפנה במקביל על רקע 'קליינפלטר XXY,47
שאבו לי 5 ביציות אך אצל בעלי לא נמצא כלום! אני בת 24 ובעלי בן 27 נשואים 3 שנים וזהו סיבוב ראשון שלנו.אני מאוכזבת מאוד מאוד ומיואשת!!!קיבלתי את הבשורה המרה היום בבוקר וממש קשה לי!מה עושים מכאן??אני לא מוכנה לשמוע על תרומת זרע....האם יש סיכוי שיהיה לי ילדים מבעלי???
בבקשה עיזרו לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתיאשי
אלה23/08/2010אסור לך להרים ידיים אנחנו נמצאים במצב דומה לשלך אל תוותרי גם אם עכשיו אין דרך הרפאוה מתקדמת מהר מהאוד ואולי אם לא עכשיו אז בעתיד הקרוב אבל אסור להרים ידיים אסור לוותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכון פועה
12323/08/2010אני ממש לא מבין בפרטים- אבל אם לא פנית עד עכשיו (למרות שסביר שכן)- מכון פועה מומלץ. הם עוסקים בהכוונה ייעוץ וסיוע בנושא, עם הרבה נסיון. ראיתי בתשובה באתר שלהם שהם כבר התמודדו עם מקרים שנראו ממש קשים וראו הצלחה. בהצלחה! מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תסמונת קליינפלטר
ד''ר אליעזר גירש28/08/2010שלום,
תסמונת קליינפלטר נובעת מחוסר הפרדות של כרומוזומי XX בביצית או XY בזרע, כך שנוצר זכר שהוא XXY מבחינה כרומוזומלית. מצב זה מביא לחוסר כמעט מוחלט או מוחלט בייצור זרעונים באשך. במידה ויש חוסר מלא, הפטרון הוא תרומת זרע. במידה ויש ייצור מינימלי של זרעונים, ניתן למצוא אותם בביופסיה של אשך. במידה וימצאו זרעונים בביופסית אשך ניתן לבצע הפריה חוץ גופית בטכניקה הנקראת ICSI - הזרקת זרעון לתוך ביצית. במקרה כזה קיימת סכנה של העברת תסמונת קליינפלטר לדור הבא.
בגלל שלא נמצאו זרעונים אצל בעלך אולי יש מקום לניתוח-ביופסיה פעם נוספת. לפעמים בביופסיה שניה מגיעים לאיזור באשך שמייצר זרעונים, אך סיכוי לכך הוא מינימלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)