לופוס והריון

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• לופוס והריון
    יערה
    17/10/2010

אני לאחר נסיון 4 ב IVF שלא הצליח
    לאור מחלה אצל בעלי, קיימת בעיה בספירת ואיכות הזרע.
    יש לנו זרע מוקפא מהתקופה לפני שבעלי התחיל טיפולים. (1995)
    השאלה שלי היא: האם יש אפשרות להקפיא ביציות ממספר שאיבות במטרה להגדיל את מספר הביציות בהפרייה בה נשתמש בזרע המוקפא? הכוונה היא : לבצע שאיבה אחר שאיבה, להקפיא את הביציות מכל שאיבה, ולהפרות כמה שיותר ביציות מהזרע המוקפא, כך אנצל אותו עד תום. כי זה הוא המפלט האחרון שלי להרות ולהביא ילד לעולם.
    אם אאשתמש בזרע המוקפא להפריית ביציות משאיבה אחת, תהיה הגבלה במספר העוברים המתקבלים, וכך קיים סיכוי גבוה לכשלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לופוס והריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לופוס והריון - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    21/10/2010

שיטת הקפאת הביציות עדיין לא שוכללה דיה ולכן השרידות של הביציות לאחר ההפשרה אינה גבוהה מספיק ולכן הרווח מהקפאת הביציות והפשרתן עלול להיות קטן. מאידך אנחנו פיתחנו שיטת של מיון תאי זרע בעלי פוטנציאל הריוני גבוה יותר ובאם אפשר למצוא תאים כאלה בזירמה טריה של בעלך יש אפשרות לשפר את סיכויי ההצלחה ב IVF ולא להשתמש בנתיים בזרע הקפוא. בנוסף יש אפשרות לקחת חלקים מתוך הזירמה הקפואה ובהם להשתמש לצורך IVF ללא הפשרה של המנה כולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור נוסף

יערה
    23/10/2010

תודה על התגובה
    איך נוכל לפנות לטיפול מעין זה?
    האם זה קיים בכל מרפאת פריון?
    למה לא סיפרו לנו שקיימת שיטה בה נוכל להעלות את סיכויי ההצלחה?
    תודה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור נוסף - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    08/11/2010

את שיטת מיון תאי הזרע לפני הפריה חוץ גופית מבצעים במעבדה שלי. תוכלי לקרוא על כך באתר שלי או לברר בטלפונים במעבדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו