מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אזוספרמיהדן25/10/2010
שלום,
רקע, בן 45 + ילדה בת 10 מנישואים קודמים. אני ובת זוגי מנסים להרות אך גילינו אזוספרמיה. לאחר בדיקות אין סוף הכוללות US כל בדיקות הדם בירור אורולוגי לא נימצאה סיבה לאזוספרמיה. לאן הולכים מכאן? והאם ניתקלתם בסיפור דומה?
תודה מראש על התגובה,
דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אזוספרמיה - תגובה
ד''ר אליעזר גירש27/10/2010שלום דן,
היתה פורה לפני כ- 11 שנה והיום לא מוצאים סיבה לחוסר זרעונים במירוק. במקרה כזה, כאשר מדובר באזואוספרמיה משנית ולא נמצאה סיבה לכך ממליץ לבצע בדיקת מירוק לאחור (Retrograde ejaculation), מצב בו זרעונים נכנסים לשלפוחית השתן ולא החוצה. יתכן וזו הסיבה. התמונה לא ברורה: אולי אזואוספרמיה קשורה לסוג עבודה שאתה עובד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזוספרמיה
דן28/10/2010לפי מה שאני מבין שפיכה הפוכה היא ללא נוזל שפיכה בכלל וזה לא המצב שלי. אשמח להבהרה בנושא, בנוסף האם אתם עושים את בדיקת הזרע בשתן במעבדה שלכם?
דרך אגב אני עובד מול מחשב, האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אזוספרמיה - תגובה
ד''ר אליעזר גירש30/10/2010שלום דן,
במירוק לאחור נוזל הזרע יוצא החוצה, אך כמות הזרעונים היוצאת היא נמוכה אם בכלל. לא כל מעבדה מבצעת בדיקה כזו. אם תרצה אוכל לבצע את הבדיקה.
לגבי עבודה הקשורה לשימוש קבוע במחשב, קיימות עדויות בסיפרות כי עבודה מול מחשב, במיוחד אם מחזיקים אותו על הברכיים משפיעה בצורה שלילית על פריון הגבר. גם החזקת טלפון נייד על חגורה או בכיסים פוגעת בתפקוד הפריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)