אזוספרמיה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• אזוספרמיה
    דן
    25/10/2010

שלום,

רקע, בן 45 + ילדה בת 10 מנישואים קודמים. אני ובת זוגי מנסים להרות אך גילינו אזוספרמיה. לאחר בדיקות אין סוף הכוללות US כל בדיקות הדם בירור אורולוגי לא נימצאה סיבה לאזוספרמיה. לאן הולכים מכאן? והאם ניתקלתם בסיפור דומה?

תודה מראש על התגובה,

דן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזוספרמיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזוספרמיה - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    27/10/2010

שלום דן,
    היתה פורה לפני כ- 11 שנה והיום לא מוצאים סיבה לחוסר זרעונים במירוק. במקרה כזה, כאשר מדובר באזואוספרמיה משנית ולא נמצאה סיבה לכך ממליץ לבצע בדיקת מירוק לאחור (Retrograde ejaculation), מצב בו זרעונים נכנסים לשלפוחית השתן ולא החוצה. יתכן וזו הסיבה. התמונה לא ברורה: אולי אזואוספרמיה קשורה לסוג עבודה שאתה עובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזוספרמיה

דן
    28/10/2010

לפי מה שאני מבין שפיכה הפוכה היא ללא נוזל שפיכה בכלל וזה לא המצב שלי. אשמח להבהרה בנושא, בנוסף האם אתם עושים את בדיקת הזרע בשתן במעבדה שלכם?
    דרך אגב אני עובד מול מחשב, האם יש סיבה לדאגה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזוספרמיה - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    30/10/2010

שלום דן,
    במירוק לאחור נוזל הזרע יוצא החוצה, אך כמות הזרעונים היוצאת היא נמוכה אם בכלל. לא כל מעבדה מבצעת בדיקה כזו. אם תרצה אוכל לבצע את הבדיקה.
    לגבי עבודה הקשורה לשימוש קבוע במחשב, קיימות עדויות בסיפרות כי עבודה מול מחשב, במיוחד אם מחזיקים אותו על הברכיים משפיעה בצורה שלילית על פריון הגבר. גם החזקת טלפון נייד על חגורה או בכיסים פוגעת בתפקוד הפריון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו