מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Ureaplasma Urealiticumטל25/10/2010
פרופ' בנימין ברטוב שלום
אשמח אם תענה לי לשאלה קטנה
האם מוכח שהחיידק
Ureaplasma Urealiticum
פוגע בתאי זרע
מספיק לי לדעת כן או לא
פשוט יש רופאים שלא מוכנים לטפל בו
באנטיביוטיקה
אני טופלתי באנטיביוטיקה ולבן זוגי לא מוכנים לתת אנטיביוקיה
למרות שיש לו ספירת זרע נמוכה ולא גילו מהי הסיבה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
טל25/10/2010בן זוגי התעקש ולבסוף נתנו לו אנטיביוטיקה
ועד לבדיקה חוזרת של PCR בשתן
לא מקימים יחסי מין כדי לא להעביר את החיידק הלוך חזור
אני יודעת על החיידק מקריאה באינטרנט
והבנתי שיש איתו חוסר ודוואת מבחינת מובהקות סטסטית לגבי
פגיעה שלו בתאי זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב08/11/2010מהמחקרים שעשיתי עם תלמידי בשיתוף פעולה עם פרופ' כהנא ז"ל מהאוניברסיטה העברית עולה כי החיידק אוראפלסמה אוראליטיקום חודר לתאי הזרע ומפרק את הDNA שבגרעין תא הזרע ובכך פוגע בו.
מסיבה זו אנחנו מבצעים במעבדת הפוריות שלי בדיקה לנוכחות החיידק הזה באופן רוטיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)