מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרע - דחוףאוהד11/11/2010
שלום רב,
אני ובעלי מנסים כחצי שנה להיכנס להיריון. אני בעלת שחלות פוליצסטיות ולכן התחלתי החודש עם כדורי איקקלומין. בנוסף בעלי ביצע בדיקת זרע ע"פ בקשת הרופא.
מהרגע שקיבלנו תוצאות בעלי לא מצליח לתפקד (עדיין לא ניגשנו לרופא איתם) לכן אני ארשום פה את כל הערכים בתקווה לקבל תשובה לגבי המצב (מתנצלת מראש על האורך)
abstinece - 4 days
viscosity - h
volume - 3/1
ph - 8/2
concentration - 22
total count - 68/2
motility - 70%
grade - prog
eosin - לא צויין, היה קו
morphology - 0%
borderline - 0%
head defects - 100%
midpiece - 13%
tail defects - 10%
premature cells + wbc - לא צויין
בהערות היה רשום שמומלץ לחזור על הבדיקה
אנא תאמר לי במה מדובר, הערכים של המורפולוגיה מאוד נמוכים. מה זה אומר?
מה אחוז ההצלחה במידה וגם לי יש שחלות פוליצסטיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - דחוף - שכחתי לציין
אוהד11/11/2010אני בת 28
בעלי בן 31
מנסים להיכנס להיריון כשנה (לא חצי שנה) ולי אין ווסת סדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף ששכחתי לציין...
אוהד11/11/2010יום שני בלילה קיימנו יחסים
יום חמישי בבוקר בוצעה הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת זרע - דחוף - תגובה
ד''ר אליעזר גירש12/11/2010שלום אוהד,
לפי תוצאות בדיקת הזרע, רואים שמדובר בזרע חלש מבחינת כמות הזרעונים וגם מבחינת מבנה שלהם (מורפולוגיה). גם קיימת אצלכם בעיה של שחלות פוליציסטיות. זה מקרה לטיפולי IVF. יתכן ותצטרכו מיון זרעונים לפי שיטת פרופ' ברטוב. הזירעונים לאחר המיון ישמשו להפרית ביציות ב- IVF. בתחילת התהליך מקובל לבצע כ- 3 מחזורי טיפול בהזרעה תוך רחמית ואם אין הריון עוברים להפריה חוץ גופית.
ממליץ לפנות לרופא אורולוג לבחינת תפקודי אשכים. כמו כן ממליץ להשתמש בתוסף תזונה Vitamale המשפר איכות הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)