זרע והפרייה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• זרע והפרייה
    יעל
    26/11/2010

בדיקת הזרע שלי לא תקינה. נפח - 1.3, ריכוז -31 מיליון, מורפולוגיה נמוכה - 6%, תנועתיות - 49%. עשיתי בדיקות אחרות ואין לי בעייה בורידים. הבעיים היא שהמורפולוגיה לא תקינה. עשיתי מספר בדיקות, חלק יותר טובות וחלק פחות, אני לא בטוח למה זה קשור.
    אחרי 5 הזרעות לא מוצלחות עשינו הפרייה שהצליחה אבל לא התפתח עובר, רק שק הריון. ההפרייה הייתה תהליך לא פשוט לאישתי ואני הצעתי לה לחזור ולנסות הפרעות. בנוסף התחלתי לקחת ויטמינים ועשות דיקור.
    האם אתה חושב שאנחנו מבזבזים את הזמן בהפרעות בהינתן לזרע שלי (לאישתי לא מצאו שום בעיות והיא בת 30). האם הדיקור והויטמינים יכולים להשפיע משמעותית על הזרע? האם זרע כזה בכלל יכול להפרות?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרע והפרייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרע והפרייה - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    29/11/2010

שלום יעל,
    לבדיקת זרע יש תוצאות טובות, וגם המורפולוגיה התקינה שעומדת על 6% נחשב לתקין לפי קריטריונים החדשים של WHO. אין שום רע בלקחת מולטיויטמינים ולעשות גם דיקור סיני. לא יודע איזה ויטמינים אתה לוקח. אני ממליץ על Vitamale הידוע כמשפר איכות הזרע.
    אם לא תצליחו להסיג הריון במשך שנה, פנו לרופא פריון.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו