מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בפיענוח תוצאות בדיקת זרעדן01/12/2010
שלום דר',
אשמח לחוות דעתכם על התוצאות הבאות. ראשית אציין שאני בן 37 ואשתי 34 ואנחנו מנסים כבר 3 חודשים להיכנס להריון אך ללא הצלחה.
צמיגות: 1
חומציות: 8
נפח: 1.3 מ"ל
ריכוז: 2.5 מיליון למ"ל
תנועה: 20%
סוג תנועה: a 16%
4% b
c אין ערך
לויקוציטים: 0 מיליון למ"ל
אגלוטינציה: שלילית
0.7 מיליון למ"ל: total motile count
מיליון למ"ל: swim up test
אחוז תאים תקינים: 0
פתולוגיית ראש: 89
פתולוגיית זנב: 11.
האם התוצאות תקינות ואם לא מה עושים. תודה מראש
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
דן02/12/2010מעיוני באינטרנט אני משער שהתוצאות שלי נמוכות באופן קיצוני. האם אחת הסיבות לכך יכולה להיות הנחה ממושכת של לפטופ על אזור החלציים? זו פעולה שהייתי נוהג לעשות מספר פעמים בשבוע עד לא מזמן למשך יותר מחצי שעה כל פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוסף...
דן02/12/2010אני נוהג לעשות מקלחת די חמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה: 3-4 ימי התנזרות לפני הבדיקה
דן02/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בפיענוח תוצאות בדיקת זרע - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב02/12/2010אכן איכות הזרע נמוכה גם בהיבט הכמותי וגם בהיבט האיכותי. אני ממליץ לבצע בדיקה חוזרת במעבדה נוספת להוסיף בבדיקה זו גם תרבית זירמה (לבירור אפשרות של זיהום חיידקי. בנוסף אני ממליץ לבצע דופלר אולטראסאונד של האשכים ולברר האם קיים מצב של וריקוצל.
כדאי להימנע מחימום יתר של האשכים (מעל 35 מעלות צלזיוס) בתקופה שמבקשים להשיג הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר עוד שאלה?
דן05/12/2010ייתכן ותוצאות חריגות כאלה מעידות על בדיקה לא תקינה? ואם הן תקינות- האם אפשר להיכנס להריון בדרך רגילה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר עוד שאלה? - תגובה
פרופ` בנימין ברטוב05/12/2010הפרמטר של המורפולוגיה הוא הבעייתי ביותר בבדיקת הזרע שלך ומאחר ומעבדות שונות בודקות פרמטר זה בצורה שונה, רצוי לחזור על הבדיקה במעבדה נוספת.
אם התוצאות תקינות אפשר להיכנס להריון בדרך רגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)