מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מס' שאלות על ספירת זרע נמוכה שלי.יוני01/01/2011
אני איני מתגורר בארץ,אני מתגורר באירופה עברתי ספירת זרע עם קונדום מאחר ואני אדם דתי,והתוצאות לא היו טובות.לאחר מכן עשיתי בדיקת דם על איזשהוא הורמון מסויים שאם רמתו גבוהה בגופי זה מעיד על הבעיה בספירת זרע.
בבדיקה נמצא שההורמון גבוה ברמה אחת מהנורמה,במקום ברמה 10 הוא ברמה 11 שאלתי היא האם זה משמעות ויכול להיות שזה באמת בגלל זה ?
שאלה שניה האם עישון מועט של סיגריות בלבד פוגע?
וכן אלכוהול בסופי שבוע ברמה בינונית.
והאם בגלל שאני נבדקתי עם קונדום ולקח לי 40 דקות עד שהבאתי את זה למעבדה יכול להיות שזה השפיע על התוצאה ?
והאם ציפרמיל נגד חרדות ברמה של 40 מ"ג כל יום משפיע על הזרע ?
תודה וסליחה על כמות השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מס' שאלות על ספירת זרע נמוכה שלי. - תגובה
ד''ר אליעזר גירש03/01/2011שלום יוני,
איניני יודע באיזה סוג של קונדום השתמשת. קיימים קונדומים מיוחדים - הלכתיים, המיועדים לאיסוף זרע לבדיקה תוך קיום יחסי מין. קונדומים הללו אינם מכילים חומרים הפוגעים בזרעונים. האם היה לך שימוש בקונדום מיוחד או רגיל? גם שימוש בקונדום מיוחד לפעמים פוגע בזרעונים כאשר זרעונים חלשים ונמצאים בקונדום זמן מסויים (כנראה לטקס בעצמו, חומר ממנו עשוי הקונדום, יכול לפעמים לפגוע בחיות ותנועתיות של זרעונים).
לגבי הורמון מסויים, אני צריך לדעת באיזה הורמון מדובר.
מה זה עישון מועט? כמה? בעיקרון, עישון ברמה נמוכה, כמו גם צריכת אלכוהול ברמה סבירה אינם פוגעים באיכות הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)