מס' שאלות על ספירת זרע נמוכה שלי.

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות על ספירת זרע נמוכה שלי.
    יוני
    01/01/2011

אני איני מתגורר בארץ,אני מתגורר באירופה עברתי ספירת זרע עם קונדום מאחר ואני אדם דתי,והתוצאות לא היו טובות.לאחר מכן עשיתי בדיקת דם על איזשהוא הורמון מסויים שאם רמתו גבוהה בגופי זה מעיד על הבעיה בספירת זרע.
    בבדיקה נמצא שההורמון גבוה ברמה אחת מהנורמה,במקום ברמה 10 הוא ברמה 11 שאלתי היא האם זה משמעות ויכול להיות שזה באמת בגלל זה ?
    שאלה שניה האם עישון מועט של סיגריות בלבד פוגע?
    וכן אלכוהול בסופי שבוע ברמה בינונית.
    והאם בגלל שאני נבדקתי עם קונדום ולקח לי 40 דקות עד שהבאתי את זה למעבדה יכול להיות שזה השפיע על התוצאה ?
    והאם ציפרמיל נגד חרדות ברמה של 40 מ"ג כל יום משפיע על הזרע ?
    תודה וסליחה על כמות השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות על ספירת זרע נמוכה שלי. - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    03/01/2011

שלום יוני,
    איניני יודע באיזה סוג של קונדום השתמשת. קיימים קונדומים מיוחדים - הלכתיים, המיועדים לאיסוף זרע לבדיקה תוך קיום יחסי מין. קונדומים הללו אינם מכילים חומרים הפוגעים בזרעונים. האם היה לך שימוש בקונדום מיוחד או רגיל? גם שימוש בקונדום מיוחד לפעמים פוגע בזרעונים כאשר זרעונים חלשים ונמצאים בקונדום זמן מסויים (כנראה לטקס בעצמו, חומר ממנו עשוי הקונדום, יכול לפעמים לפגוע בחיות ותנועתיות של זרעונים).
    לגבי הורמון מסויים, אני צריך לדעת באיזה הורמון מדובר.
    מה זה עישון מועט? כמה? בעיקרון, עישון ברמה נמוכה, כמו גם צריכת אלכוהול ברמה סבירה אינם פוגעים באיכות הזרע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו