שאלה..

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    XXY
    31/03/2011

אובחנתי xxy עשיתי ניתוח טזה וגם טזה את שניהם ובעקבותיהם הפרייה חוץ גופית שלא צלחה.היום אני לפני בדיקה של מעבדה נוספת שתנסה לאחר 12 יום של התנזרות שלי למצוא זרע.
    שאלתי היא אם יש לי סיכוי כלשהו להביא ילדים משלי אי פעם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה.. - תגובה

פרופ` בנימין ברטוב
    31/03/2011

בעלי תסמונת קליינפלטר (XXY) יכולים להביא ילדים, בעיקר בגיל צעיר. זה תלוי בכך שיימצאו אצלם תאי זרע ובאיכות של תאי הזרע הללו. כדאי לחפש תאי זרע בהגדלה גדולה בכדי להצליח לאתרם, וכאשר יימצאו רצוי להקפיא כמה מנות לעתיד לקראת הפרייה חוץ-גופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה ..

XXY
    31/03/2011

אני בין 40 ולא נמצאו זרעים בניתוח,האם עדיין יש לי סיכוי דווקא במעבדה שכתבתי קודם שימצאו משהו..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה .. - תגובה

ד''ר שי שפי
    31/03/2011

סיכוי טוב יותר למצוא זרע קיים בניתוח מיקרוכירורגי - microTESE.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

XXY
    31/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו