מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אזוספרמייה משניתדן16/05/2011
שלום,
בן 40+ עם ילד מנישואים קודמים. לאחר מספר בדיקות זרע לא נמצאו זרעונים. כל בדיקות הדם, גנטיות Y-DELETION וקריוטיפ תקינות. תרבית זרע תקינה. בדיקת US תקינה. ציסטוסקופיה תקינה. הורמונים תקינים. לאחר מעקב באחת ממרפאות הפריון במרכז הארץ הוחלט ללכת על ביופסיה אך לשווא, לא נמצאו זרעונים משני האשכים.
לפי ההבנה שלי זה אומר שלא נמצאו זרעונים במקומות שהודגמה ביופסיה אך לא אומר שאיזורים אחרים באשך מייצרים או לא זרעונים.
לפי הספרות אזוספרמייה מוגדרת חסימתית או לא חסימתית. בשני המקרים ניראה שיש מקור לבעיה, אם זה הורמונלית וכו' עבור לא חסימתית או בעיה מכאנית של העברת הזרע לחסימתית. אני מרגיש פיספוס באבחנה שלי.
אשמח אם תוכלו לכוון מה עוד אפשר לעשות ולהבין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אזוספרמייה משנית - תגובה
ד''ר אליעזר גירש17/05/2011שלום דן,
במצבך היתי ממליץ על ביופסית אשך נוספת. אם לא ימצאו הזרעונים, קיימת אופציה של תרומת זרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין מה הטעם לעוד ביופסיה לפני
דן18/05/2011שעושים בירור נוסף בלנסות להבין מה הבעיה. ההסתברות כמעט ולא תשתנה בעוד הליך כירורגי. אני מבין שחלק גדול ממקרים של חוסר פריון אין לא הסבר אבל אני לא בטוח בשיטה העיוורת. איזה עוד כלים אבחנתיים יכולים לעזור בפענוח החידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)