שאלה לגבי זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי זרע
    בילי
    31/05/2011

בבדיקת הזרע שלנו יצאה מורפולוגיה של 2% ותנועתיות של 8% מתוכם 2% בתנועה מהירה, מה הסיכויים ששני האחוז של הזרעים התקינים מבנית הם גם אלו שנעים בצורה מהירה? או שאין קשר בין שני המשתנים.
    אם מדובר על אותם שני אחוזים אז זה אומר שיש לנו בממוצע חצי מיליון זרעים תקינים שנעים מהר בכל שפיכה מה שגורם לי להיות אופטימית אז אם אין קשר ייתכן שדווקא אותם אלו שנעים מהר הם לא תקינים מבנית ואז גם אם הם יגיעו לביצית הם לא יוכלנו להפרות אותה...
    בכל מקרה אני במעקב ובטיפולים והשאלה שלי היא בעיקר לצורך הידע האישי בנושא שמסקרן אותי
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי זרע - תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    31/05/2011

שלום בילי,
    במקרה שלכם יכולים להיות מצבים שונים, בהם תנועת הזרעונים טובה ומורפולוגיה לא תקינה, תנועה לא טובה ומורפולוגיה תקינה, תנועה תקינה ומורפולוגיה תקינה, תנועה חלשה ומורפולגיה לא תקינה. איזה זרעון יגיעה לביצית ויפרה אותה לא ניתן לצפות מראש. טיפול שמקובל הוא הזרעה תוך רחמית (כ- 3 נסיונות) ואם לא מצליחים להרות עוברים לטיפולי IVF. בכל מקרה ממליץ לפנות לרופא אורולוג ולבחון תפקוד האשכים. דבר נוסף, ממליץ על שימוש בתוסף תזונתי Vitamale היכול לשפר איכות הזרעונים על כל הפרמטרים שלהם, כולל תנועה ומורפולוגיה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה

בילי
    02/06/2011

כרגע אנחנו לפני בדיקת זרע חוזרת (בהמלצת הרופא) לפני שנחליט על דרכי פעולה. האם אנחנו יכולים לפנות לאורולג ללא הפניה או שצריך הפניה מהרופא שלנו? כי הוא לא אמר לנו שום דבר על זה ודבר שני מאיפה משיגים את הvitamal?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו