תוצאות מלאות של בדיקת זרע

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• תוצאות מלאות של בדיקת זרע
    שלומי
    05/01/2008

נושאים לבדיקה תוצאות
    Liquefaction normal

Viscosity normal

Colour normal

pH 8.0

Volume (ml) 7.2

Concentration (mil/ml) 4.5

Total Concentration (mil) 32.40

Percent of motile sperm (%) 20

Rapid (%) -

Moderate (%) ++

Slow (%) +++

Non progressive (%)

Total motile sperm (mil) 6.48

Percent of motile sperm after 4 hours (%)
    5

Vitality (%) 45

Agglutination none

Morphology (%)

Normal forms (%) 4

Abnormal forms (%) 96

Head defect (%) 70

Mid Piece Defect (%) 21

Tail defect (%) 5

Immature forms (mil/ml) -

Leucocytes (mil/ml) 0.8

RBC (mil/ml) -
    מה משמעות הבדיקה? ניתן להביא ילדים בצורה תקינה, או שצריך השבחת זרע או הפריה, ואם צריך השבחה /הפריה - כיצד והיכן עושים זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות מלאות של בדיקת זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת זרע

ד''ר אליעזר גירש
    05/01/2008

שלומי שלום,
    חסרים לי מספר פרטים: בן כמה אתה, בת כמה זוגתך, האם היא פוריה? בדיקת זרע אחת לא מייצגת את מצבך מבחינת כושר פריון, אך מראה מה הכיוון. יש לך ספירה נמוכה של זרעונים תקינים ולפי נתוני הזרע שמסרת נראה לי שהדרך הטובה ביותר והמהירה להסגת הריון במצבך היא טיפול בהפריה חוץ גופית (IVF). לא נראה שתהליך "השבחת זרע" במצבך יעזור למטרה. יש לפנות לרופא המטפל בפריון דרך קופת חולים שלך והוא ינחה אותך איך מתחילים טיפולי פריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

שלומי
    06/01/2008

קודם כל תודה על התשובה המהירה.
    אני בן 28, נוטל גם קורטיזון מזה 16 שנה רצוף במימון גבוה, וכן מקבל מזה שנתיים רמיקייד.
    אישתי לא עשתה בדיקת פוריות, ולא ידוע במשפחה שלה על עבר בעייתי של פוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלומי

ד''ר אליעזר גירש
    06/01/2008

שלום שלומי,
    מכל הנתונים שקיבלתי, כפי שכבר אמרתי, נראה לי שהדרך הנכונה ביותר במקרה שלך, זה להתחיל טיפולי IVF.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור על תשובתך

רק אני
    07/01/2008

10% אפשרות לשגיאה מלמד ש-1 מכל 10 ילדים שיוולדו בצורה זו עשוי להיות חולה במחלה למרות השיטה.
    אכן נכון שהרפואה לא יכולה להבטיח ילד בריא בכל מקרה, אבל מדוע להכנס מראש לסיכון גדול כל כך וללדת ילד שחייו לא יהיו חיים? אם מצב הבעל מוגדר בסמפטומים מסויימים הרי שידוע שמצב הילד יהיה גרוע יותר בהרבה לפי כל המחקרים. בגלל סימפטומים של: עקמת, ליש ובעיות ראיה, כתמי חלב קפה, פיברומות, בעיות עצמות, ראש מוגדל ועוד. שלא לדבר על כך שחולה נוירופיברמטוזיס לפי המחקר חי בממוצע 10 שנים פחות מאדם רגיל.
    נוירופיברומטוזיס היא לא תופעה ולא מחלה קלה ולכן מוזר לי שאתה ממליץ על הליך כזה שתוצאותיו במידת השגיאה עשויים להיות הרי גורל להורים כל שכן לילד. מחלות גנטיות אחרות (טיי זקס, בלום ועוד) מאותרות ע"י גנטיקאי בבדיקה ישירה של הגן בודאות של עד 98% אחוזים ויותר.
    החיים הם לא ודאיים אבל מדוע להוסיף להם לגישתך סיכונים נוספים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו