לאחר ניתוח לאסק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח לאסק
    ליז
    30/06/2011

שלום,
    אני כשבוע לאחר ניתוח לאסק (יום רביעי אחרון)
    נותחתי אצל פרופ' ליפשיץ.
    בשלושה ימים אחרונים הרגשתי בבוקרים לאחר שאני מטפטפת טיפות ויגמוקס ולוטמקס הרגשתי צריבה, עיניים אדומות ודומעות. ( זה היה קורה רק בבוקר)
    לאחר שיחה עם הרופאה נאמר לי לטפטף לפני הויגמוקס ולוטמקס טיפות דמעות מלאכותיות. ויש לציין שהיום בבוקר לא הרגשתי צריבה.
    ובנוסף אתמול בלילה והיום בבוקר ראיתי מין לכללוך בעין ממש ממש בקצה צד ימין בצד של האף. יכול להיות שזה שאריות של טישו? או הפרשה? זה היה מין צבע לבן כזה דק וארוך והוצאתי את זה בעדינות עם הציפורן.
    זה נשמע תקין?
    אשמח לתשובה מהירה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח לאסק

הוספת תגובה

• סליחה רביעי לפני שבוע

ליז
    30/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח לאסק - תגובה

ד``ר עמי הירש
    30/06/2011

שלום רב,
    - התנהלת בצורה מצוינת!. מדובר בהפרשות טבעיות של בלוטות השומן שבעפעפיים, ותופעה זו עלולה להימשך מס' ימים.

בברכה,
    ד"ר עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, והצריבה...

ליז
    30/06/2011

שהייתה בעיניים זה בסדר?
    יש לציין שאני לחוצה מכל דבר קטן.. יש סיבה בכלל להלחץ?
    תודה,

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, והצריבה... - תגובה

ד``ר עמי הירש
    04/07/2011

שלום רב,

אין לך סיבה להלחץ. המהלך ההתאוששות מניתוחי לייזר לסוגיהם השונים, צריבה היא תופעת לוואי שכיחה.

בברכה,
    ד"ר עמי הירש

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו