מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נכנס לי גרגיר לעיןליז15/07/2011
אני שלושה שבועות אחרי ניתוח לאסק,
הגרגיר הזה נמצא מתחת לעפעף איפה ששמים את הטיפות
ניסיתי להרחיק את העפעף ולהוציא את זה עם הציפורן זה לא יוצא, שמתי טיפות מלאכותיות. גם לא יוצא
מה לעשות? להשאיר את זה ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכנס לי גרגיר לעין - תגובה
פרופ' ישראל קרמר20/07/2011מאי שלום רב,
אני מציע לך להגיע לבדיקה על מנת לנסות להוציא הגרגיר או לראות האם יש ממצא אחר לסלקו. בינתיים יש לשים טיפות מסוג וויסקוטירס ג'ל.
בברכה , פרופסור קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאני משתמשת בטיפות מלאכותיות
ליז20/07/2011סיסטיין זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשלום תקווה
פרופ' ישראל קרמר20/07/2011שלום תקווה,
על מנת לקבל את תוצאות הבדיקה באותו היום,
עלייך לבקש מהרופא או האחות המטפלים לכתוב 'דחוף' על ההזמנה.
במידה ועולות שאלות נוספות, אשמח לקשר אותך לנציג קשרי לקוחות על מנת שתדברו ותוכלי לקבל ממנו מידע במידת הצורך.
רק בריאות ,
קרן נציגת כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)