מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טשטוש ראיה אחרי ניתוח לאסיקקרן23/07/2011
לפני יומיים עברתי ניתוח לאסיק להסרת משקפיים ואני רואה מטושטש בעיקר בעין שמאל. התחושה שלי כשאני עוצמת את עין ימין שהראיה ממש לא טובה בעין שמאל ואני לא מסוגלת לקרוא אם אני לא פוקחת את עין ימין (שהיא טובה יותר)
האם זה אומר שהתיקון בעין שמאל הוא לקוי, שאני אזדקק לניתוח נוסף בעין הזאת? מה הסיכוי שזה יסתדר לבד אם בכלל?
על העובדה שלא רואים ממש טוב אחרי הניתוח לא מדברים, אני חשבתי גם לפי מה שקראתי שרואים מצויין אחרי הניתוח באופן מידי.....אני מאד מודאגת כי זה מאד מפריע לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה דומה
עידן13/10/2011היי קרן,
האם הראיה שלך הסתדרה בכל זאת בעין שמאל? המקרה שלך הוא מקרה מאוד דומה למקרה שלי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהטשטוש ראיה אחרי ניתוח לאסיק - תגובה
ד''ר נדב בלפר14/10/2011שלום קרן
אין ניתוח או טיפול, שאני מכיר, אשר אינם דורשים זמן החלמה. גם שבוע אחרי הניתוח הראיה אינה בשיאה, אם כי היא בהחלט טובה ותיפקודית. ראי מה יהיה בבדיקת הביקורת שוודאי הוזמנת אליה
מועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)