טשטוש ראיה אחרי ניתוח לאסיק

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• טשטוש ראיה אחרי ניתוח לאסיק
    קרן
    23/07/2011

לפני יומיים עברתי ניתוח לאסיק להסרת משקפיים ואני רואה מטושטש בעיקר בעין שמאל. התחושה שלי כשאני עוצמת את עין ימין שהראיה ממש לא טובה בעין שמאל ואני לא מסוגלת לקרוא אם אני לא פוקחת את עין ימין (שהיא טובה יותר)
    האם זה אומר שהתיקון בעין שמאל הוא לקוי, שאני אזדקק לניתוח נוסף בעין הזאת? מה הסיכוי שזה יסתדר לבד אם בכלל?
    על העובדה שלא רואים ממש טוב אחרי הניתוח לא מדברים, אני חשבתי גם לפי מה שקראתי שרואים מצויין אחרי הניתוח באופן מידי.....אני מאד מודאגת כי זה מאד מפריע לי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    טשטוש ראיה אחרי ניתוח לאסיק

הוספת תגובה

• מקרה דומה

עידן
    13/10/2011

היי קרן,
    האם הראיה שלך הסתדרה בכל זאת בעין שמאל? המקרה שלך הוא מקרה מאוד דומה למקרה שלי.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• טשטוש ראיה אחרי ניתוח לאסיק - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    14/10/2011

שלום קרן
    אין ניתוח או טיפול, שאני מכיר, אשר אינם דורשים זמן החלמה. גם שבוע אחרי הניתוח הראיה אינה בשיאה, אם כי היא בהחלט טובה ותיפקודית. ראי מה יהיה בבדיקת הביקורת שוודאי הוזמנת אליה
    מועדים לשמחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו