מעט שאלות על ניתוח שעבר ביום רביעי

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מעט שאלות על ניתוח שעבר ביום רביעי
    אחד
    30/07/2011

שלום לכולם ,
    ביום רביעי האחרון עברתי ניתוח מסוג אינטראלאסיק ויש לי כמה שאלות :
    1.שטפי דם בעיניים תוך כמה זמן עוברים לרוב?

2.שאלה שתישמע קצת מוזר - היום התחלתי את עניין הטיפות ורשום שהזמנים הם בין 08:00 ל23:00 (5 פעמים ביום במרווחים של 3 שעות) השאלה היא האם הכוונה למקסימום 5 פעמים ביום? כי אני מסיים את ה-5 שלי ב9 בערב והולך לישון בסביבות 12 או שיש צורך לעוד פעם?

3.ישנו טישטוש בבוקר שלאחר זמן מה הראייה מסתדרת - האם זה טבעי ? תוך כמה זמן זה חולף?

4.האם לאחר הביקורת שמתבצעת לאחר שבוע , בהנחה שהכל תקין האם החזרה לשגרה יכולה להיות במלואה? אני עובד מול מחשב כ6-8 שעות כל יום מה מומלץ לעשות?

תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש תשובות?

אחד
    31/07/2011

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מעט שאלות על ניתוח שעבר ביום רביעי - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    01/08/2011

שלום רב,

1. שטפי דם חולפים תוך מס' שבועות.
    2. אין מקסימום, אך יש מינימום של 6 פעמים ביום, היות ויש להקפיד על מינון של כל 3 שעות מ 7-8 בבוקר ועד 23-24 בלילה.
    3. הטשטוש נובע מיובש או בצקת הקרנית בזמן השינה ולכן אני ממליץ על טיפול על ידי טיפות ויסקוטירס ג'ל ללילה - לפני השינה.
    4. כן, ניתן לחזור לעבודה שגרתית מול מחשב, אך יש להשתמש בטיפות ליובש בזמן העבודה מול מחשב (טיפות ללא חומר משמר).

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר מאוד...

אחד
    01/08/2011

מה שאתה אומר בעצם מאוד מטעה ועוד מדובר על הוראות של קולגה שלך לאותו מקום עבודה.
    על פי הרישום נאמר 5 פעמים ביום , בלי הגדרת מינימום ואילו כאן אתה אומר לי 6 פעמים - על אילו מהדברים אני צריך להסתמך?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר מאוד... - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    04/08/2011

שלום רב,
    לכל רופא מדיניות טיפול ספציפית לו, אך לגבי יש לטפטף כל 3 שעות, פירושו 6 פעמים ביממה, כלומר מ-7:00 בבוקר ועד 12:00 בערב (24:00) לערך.

בברכה,
    פרופסור ישראל קרמר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה לא שואל את הרופא שניתח אותך

עידית
    05/08/2011

הרופא שלי (אני לא אכתוב שוב את השם שלא תחשוב שמישהו משלם לי כי ממש לא) זמין עבורי 24 שעות 7 ימים בשבוע. כי זה אולי ניתוח קצר אבל מדובר בעיניים שלנו! ואם משהו לא נראה לך - תיגש למיון! זה לא צחוק והרופא צריך להיות זמין עבורך בכל שאלה מתי שאתה צריך

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו