מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה מאוד מוזרה לאחר ניתוח לאסקעדי14/08/2011
עברתי ניתוח לאסק ב " עיניים" לפני כשבעה ימים. יום שישי הורידו לי את העדשות וכבר יומיים אני קמה באמצע הלילה עם כאב בעין שמעלית, אני שמה את הטיפות המאלוכות ו פתאום שורף לי ואני דומעת, לא יכולה לפתוח את העיניים כמה דקות. לאחר שאני פותפחת אותם אני מסתכלת במראה והן אדומות מאוד. אתמול כשזה קרה חזרתי לישון וכשקמתי הכל היה בסדר. היום היא עדיין אדומה. מה זה יכול להיות? אני מתחילה לדאוג..בעין הזאת מהיום הראשון של הניתוח אני גם רואה הכל מרוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה מאוד מוזרה לאחר ניתוח לאסק - תגובה
פרופ' ישראל קרמר18/08/2011עדי שלום רב,
לעיתים לאחר ניתוח לייזר מסוג לאסק, קיים ריפוי איטי של שכבת האפיתל בעין אחת או שתי העיניים, ואז קיימת תחושת כאבים בלילה או עם הקימה בבוקר ולעיתים תחושת גוף זר במשך היום. לעיתים גם יובש של שטח הפנים של הקרנית, באזור הריפוי של שיוף הלייזר, גורם לתחושות מסוג זה.
ממליץ על שימוש בטיפות ג'ל מסוג וויסקוטירס ג'ל או ג'נטיל ג'ל לסיכוך שטח פני הקרנית, לעיתים תכופות, אפילו כל שעתיים ולפני השינה, למשך כחודש ימים.
בברכה,
פרופסור ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהוזה רגיל ש...?
עדי20/08/2011זה רגיל שאני שבועיים אחרי הניתוח ובעין אחת אני רואה מטושטש ומרוח? אני מרגישה שזה לא משתפר...ושאלה נוספת...לאחר כמה זמן ניתן להתאפר? שבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהוזה רגיל ש...?
ד"ר עמי הירש23/08/2011שלום רב עדי,
ניתן להתאפר אחרי שבועיים
לגביי ראייה מטושטשת בשלב זה הרי תלוי באותו סוג של ניתוח.
בליטוש חיצוני של הקרנית (PRK, KASEK) תופעה זו בהחלט מקובלת והגיונית.
בברכה , ד"ר עמי הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)