טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, נכון שרשמתי כבר לפני כמה ימים על הבעיה שלי..וענו לי.. אך עדיין אני מודאגת.. לפני חודש בערך עברתי ניתוח לאסק קאסטם ויו.. לפני כשבוע בערך בעין שמאל.. שמתי לב שליד הקרנית ממש.. באיזור הלבן.. יש מין אדמומיות-צהבוביות כזאת שלא עוברת.. אני מתחילה לדמיין כבר שזה כן אולי משפיע על הראייה וקצת מפריע.. אני כבר לא יודעת ממה זה נובע והביקורת שלי שבוע הבא..
מה זה יכול להיות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום טל כמו שכתב לך דר' הירש- "זהו עיבוי שומני של ריקמת הלחמית העוטפת את העין. אין לכך כל חשיבות." זו רקמה שכיחה בהרבה אנשים אין לכך כך קשר לניתוח או לראיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר