נתונים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• נתונים
    אבי
    22/08/2011

שלום רב,

אודה לכם אם תתנו לי את הנתונים הבאים : כמות ההיפרופיה , מיופיה והאסטיגמציה הניתנת לתיקון כיום ע"י ניתוח רפרקטיבי ?

האם יש ניתוח מועדף למקרי אסטיגמציה גבוהה, ואם כן אז מה שם הטכניקה ?

תודה
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    נתונים

הוספת תגובה

• נתונים - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    23/08/2011

אבי שלום,
    כדי לדעת מהי הכמות הדיופטר (=מספר המשקפיים) אותה ניתן להסיר יש לדעת את נתוני הקרנית של המועמד לטיפול.
    לדוגמא: ככל שהקרנית שלו תהיה עבה יותר ניתן יהיה להוריד יותר מיופיה. גם נתוני הקמירות משפיעים על התשובה לשאלתך.
    בנוגע לשיטת הניתוח - ככל שהמספר או הצילינדר גבוהים יותר - נוטים לטפל בשיטת ה PRK/ASA ולא בשיטת ה LASIK.
    בברכה,
    פרופ' אור קיזרמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' קייזרמן

אבי
    23/08/2011

אני מודה על תגובתך..

בוא נניח שאנחנו מדברים על קרנית ממוצעת עם נתונים ממוצעים (רדיוס קמירות ממוצע ועובי קרנית ממוצע שהוא בסביבות 550 מיקרון אם זכרוני לא מטעה אותי).
    כעת תוכל לתת לי תשובה במספרים בנוגע לשאלתי : מיופיה, היפרופיה ואסטיגמציה מקסימלית הניתנת להורדה בניתוח רפרקטיבי כלשהו בימינו ?

בברכה,
    אבי

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו