מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נתוניםאבי22/08/2011
שלום רב,
אודה לכם אם תתנו לי את הנתונים הבאים : כמות ההיפרופיה , מיופיה והאסטיגמציה הניתנת לתיקון כיום ע"י ניתוח רפרקטיבי ?
האם יש ניתוח מועדף למקרי אסטיגמציה גבוהה, ואם כן אז מה שם הטכניקה ?
תודה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים - תגובה
פרופ' אור קייזרמן23/08/2011אבי שלום,
כדי לדעת מהי הכמות הדיופטר (=מספר המשקפיים) אותה ניתן להסיר יש לדעת את נתוני הקרנית של המועמד לטיפול.
לדוגמא: ככל שהקרנית שלו תהיה עבה יותר ניתן יהיה להוריד יותר מיופיה. גם נתוני הקמירות משפיעים על התשובה לשאלתך.
בנוגע לשיטת הניתוח - ככל שהמספר או הצילינדר גבוהים יותר - נוטים לטפל בשיטת ה PRK/ASA ולא בשיטת ה LASIK.
בברכה,
פרופ' אור קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהפרופ' קייזרמן
אבי23/08/2011אני מודה על תגובתך..
בוא נניח שאנחנו מדברים על קרנית ממוצעת עם נתונים ממוצעים (רדיוס קמירות ממוצע ועובי קרנית ממוצע שהוא בסביבות 550 מיקרון אם זכרוני לא מטעה אותי).
כעת תוכל לתת לי תשובה במספרים בנוגע לשאלתי : מיופיה, היפרופיה ואסטיגמציה מקסימלית הניתנת להורדה בניתוח רפרקטיבי כלשהו בימינו ?
בברכה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)