מספר לא יציב

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• מספר לא יציב
    הדס
    22/08/2011

שלום רב
    אני בת 22, הייתי בבדיקת התאמה היום, ונמצא שהמספר שלי עלה במספר 1 שלם, בלי ששמתי לב לעניין.
    בעיקרון, נאמר לי שאני מתאימה לעבור את הניתוח להסרת משקפיים על אף שעלה המספר, אך יתכן שהמספר יחזור לי לאחר הניתוח.
    הייתי שמחה לשמוע חוות דעת נוספת בעניין האם כדאי לעבור כעת את הניתוח או להגדיל את המספר במשקפיים ולחזור לבדיקה בעוד חצי שנה התקווה להתייצבות המספר (ייתכן שגם אז יגידו לי שוב שהמספר עלה...)?

תודה, הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    מספר לא יציב

הוספת תגובה

• מספר לא יציב - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    23/08/2011

הדס שלום,
    הבעיה עם נתוני יציבות המספר היא שלא תמיד ניתן לדעת מהי יציבות.
    כוונתי היא שיכול להיות מצב שמלכתחילה המספר במשקפיים היה נמוך מהדרוש וזאת מכל מיני סיבות: טעות בבדיקה המקורית או אפילו שיטה שנהוגה ע"י מספר אופטומטריסטים שטוענת שלא כדאי לתת במשקפיים את המספר המלא.
    לכן במקרים כאלו אם אין בעיה רפואית אחרת - האפשרות לטיפול מוסברת ללקוח והבחירה האם לעבור את הטיפול או להמתין - נתונה בידיו.
    בברכה,
    פרופ' אור קיזרמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר לא יציב - תגובה

ד``ר עמי הירש
    23/08/2011

הדס שלום,
    ככלל וללא קשר לגיל לא מקובל לנתח מי שהמספר שלו לא התייצב לפחות תקופה של חצי שנה עד שנה. לפיכך, אני בהחלט מסכים עם תחושתך כי לא כדאי לעבור כעת את הניתוח אלא להמתין לפרק זמן נוסף ואכן יתכן שגם בעוד חצי שנה שלא תנותחי.

בברכה,
    דר' הירש עמי

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו