מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חודש וחצי אחרי ניתוח לאסיק.אלון29/08/2011
שלום.
עשיתי לפני חודש וחצי אולי אפילו יורת ניתוח לאסיק בקאר.
בסך הכל אני מאוד מרוצה מהתוצאה אבל יש לי מספר שאלות.
1)אני עדין סובל מיובש בעיניים ובבדיקה אפילו רואה נקודות על הקרנית של יובש
וגם הרופא אמר שהעפף שורט את הקרנית כי היא יבשה.והמליץ להמשיך עם הדמעות עוד חודש.השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שאני יהפוך להיות תלוי בדמעות המלאכותיות?
כי ברגע שהעין שלי יבשה אני רואה מטושטש.
שאלה שנייה היא לגבי ההילות..אני עוד רואה הילות בלילה אומנם לא מהשו ברמה ממש גבוה אבל עדין רואה
האם זה יעלם אם הזמן?
ואחרונה אחרי כמה זמן העין נחשבת בריאה לחלוטין?
תודה אלון =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש וחצי אחרי ניתוח לאסיק. - תגובה
פרופ' ישראל קרמר04/09/2011אלון שלום רב,
יובש היא תופעה שיכחה מאוד אחרי ניתוח לאזיק, ולעיתים היובש מאוד רציני ומטריד וגורם לטשטוש ראייה. על זמן שהיובש קיים, כדאי לטפל בו. היובש יעלם עוד מס' חודשים עד 6 חודשים. ההילות נובעות מבעיות היובש כנראה, אך גם כתוצאה מתהליכי ריפוי ואישון רחב. הסינוור וההילות יעברו אחרי מס' חודשים.
בברכה,
פרופ' ישראל קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)