מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמעט 4 שבועות אחרי PRKדבי04/09/2011
שלום, אני נמצא לאחר כמעט ארבעה שבועות אחרי PRK ויש לי מס' שאלות:
1. אני רואה כמובן יותר טוב מלפני הניתוח, אך עדיין לא בצורה מושלמת (הכוונה כמו שהייתי רואה לפני הנתוח עם משקפיים), כאשר יש הבדל ניכר בין שתי העניים - האם הראייה עוד יכולה להשתפר? כמו כן האם ההבדל בין העיניים עתיד להתאזן?
2. הראייה שלי לקרוב (מתבא בעיקר בעבודה מול מחשב) קצת בעייתית ופחות טובה מלפני הניתוח, הסבירו לי שזה טבעי וזמני אך אני נמצא זמן לא מועט כבר אחרי הניתוח ורציתי לדעת אם זה טבעי ואמור להסתדר מעצמו, אם כן מתי?
3. יש לי מאז הניתוח מין בעייה של פוקוס - קצת קשה לי להסביר את זה אבל זה כאילו קצת קשה לי להתמקד על דבר מסויים ואני מרגיש שאני קצת מאבד את הפוקוס (לא קורה כל הזמן)
מצטער על ההעמסת השאלות, תודה רבה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמעט 4 שבועות אחרי PRK - תגובה
ד``ר עמי הירש07/09/2011שלום רב,
כל השאלות ששאלת מתחברות מבחינת התשובה זו לזו: תהליך הריפוי והתאוששות הראייה לאחר PRK נמשך מס' חודשים (בד"כ עד שלושה), במהלך פרק זמן זה התאוששות הראייה למרחק מהירה יותר, והקושי לקריאה בנוכחות אובדניי או קשיי הפיקוס היום טבעיים ומהוים חלק תקין מההתאוששות מניתוחי PRK.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)