ניתוח PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• ניתוח PRK
    אנונימי
    11/09/2011

שלום,
    הותאמתי לניתוח PRK. כידוע לי ההחלמה לא מהירה.
    כמה זמן עד שאני אראה טוב?
    מה חודש שלם אני לא אוכל לקרוא במחשב?
    אני עוד מעט מתגייסת לצבא ,ובין הניתוח לגיוס עצמו יש חודש וקצת..
    האם לאחר שאני אתגייס אני אראה טוב?
    אני הולכת להיות בתפקיד עם עבודה של מחשבים...
    כדאי לי לדחות את הניתוח?
    תודה רבה לכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    ניתוח PRK

הוספת תגובה

• ניתוח PRK - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    12/09/2011

שלום לך. בניתוח מסוג זה שכבת האפיטל מתחדשת לאחר כ-3 עד 7 ימים. בזמן זה מונחת עדשת מגע בעין, בכדי להגן על השכבה הטרייה ולתת לה את האפשרות להיבנות בצורה טובה וחלקה.
    העדשה מוסרת בדרך כלל בביקורת השבועית, ע"י איש צוות רפואי.
    בדרך כלל, ניתן לחזור לראייה תפקודית לאחר ארבעה ימים, כלומר, תוכלי לשוב ולתפקד כעבור פרק זמן זה אל עבודתך, כיוון שגם אם אין ראייה של 100% - עדיין הראייה תפקודית. השיפור יהיה ברור ועל בסיס יומיומי. הציפייה היא לראייה מקסימלית שלך כעבור כארבעה שבועות ממועד הניתוח, כך שאם נותר לך חודש וקצת עד לגיוסך בשעה טובה, הרי שניתוח מיידי ישתלב בפרק הזמן שציינת.
    גיוס קל ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אנונימי
    13/09/2011

יכול להיות ששכבת האפיטל לא תצמח?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח PRK - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    15/09/2011

שלום רב,

לאחר ניתוח מסוג PRK, ההחלמה הראייתית עלולה להיות איטית יחסית ולקחת כחודש עד לראייה חדה. תלוי בדרדת קוצר הראייה או צילינדר.
    עלולים להיות קשיים בעבודה מול מחשב במשך כ-3שבועות. חודש זה זמן מספיק עד לגיוס. את תראי טוב לאחר הגיוס כי יעבור מעל חודש מהניתוח. חוגדש נראה לי מספיק זמן עד לראייה טובה מול מחשב.שוב, תלוי בדרגת המספר+הצילינדר.

בברכה,
    פרופ' קרמר ישראל

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• המספרים שלי בעיינים הם

אנונימי
    15/09/2011

אין לי צילינדר כלל. המספרים בשני העייניים הם -3.5
    ממש תודה לך !

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו