שבועיים לאחר ניתוח בשיטת ASA

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שבועיים לאחר ניתוח בשיטת ASA
    לנה
    12/09/2011

שלום רב!!

לפני כשבויים נותחתי , בעין ימין המספר היה מינוס 2 ורבע ובשמאל מינוס 2 וחצי וחצי צילינדר..

נורא חששתי מבדיקת האופטמיטריסט כי בבדיקה הקודמת אבחנו שהמספרים היו גבוהים מאוד!מינו 3 וחצי ומינוס 4..הוא אמר לא לדאוג ושאחזור על הבדיקה פעמיים כי ייתכן והמספר קפץ מהלחץ...
    אחרי שבוע בהחלט נבדקתי והמספרים היו נמוכם יותר..וכך גםפ לפני הניתוח..אבל לא נאמר לי דבר על צילינדר..האם זה משהו שפתאוםהופיע??והאם יש לזה השפעה עכישו אחרי הניתוח?

יש לציין שאיכות הראייה משתנה, לפעמים עין ימין חדה יותר לעיתים עין שמאל..אך כשנאי עוצמת ען אחת אז זה נראה שעין ימין רואה בחדות יותר כמו עם "זום" ועין שמאל פחות טוב ואפילו טיפה חשוך יותר..על מה מעיד הדבר? והאם זה ישתנה?

ועוד שאלה שלי היא מדוע ההחלמה והתייצבות המספר לוקחת זמן רב אם במהלך הניתוח כבר משנים את מצב הקרנית בעצם?..אחרי שכבת האפיתל אמורה להחלים אחרי מספר ימים, לא?

ודבר אחרון בהחלט!! האם בכי ממשוך שלאחריו היו עניים מאוד נפוחות וכואבות עלול לפגוע בתוצאות הניתוח? העיניים כאבו לי במשך יומיים לאחר הבכי ואני די חוששת..

מצטערת על המגילה הארוכה ותודה מראש!!
    לנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שבועיים לאחר ניתוח בשיטת ASA

הוספת תגובה

• שבועיים לאחר ניתוח בשיטת ASA - תגובה

ד``ר עמי הירש
    14/09/2011

שלום רב,

בכי לאחר ניתוחי שטח פנימי כגוןASA הוא טבעי ואל חשש,הוא אינו פוגע בתוצאות הטיפול.
    - שבועיים לאחרי ניתוחי ASA בהחלט ייתכנו עליות וירידות בחדות הראייה שכן את עדיין תחת תהליך של ריפוי שנמשך בן חודש לשלושה חודשים.
    - טיפות סטרואידים במשך כחודש לאחר טיפול הינן חלק מתהליך ההחלמה ולכן אל חשש, כל התופעות אותן תארת הן בהחלט חלק מתהליך שיפור הדרגתי שלאחר ניתוח מהסוג אותו עברת.

בברכה,
    ד"ר עמי הירש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו