מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השוואה בין טכנולוגיהאהד02/10/2011
שלום,
לאחר בירור סיננתי 2 מכונים שאני מתלבט ביניהם שבשניהם המנתח מנוסה מאוד והתרשמתי לטובה ואני חושב שהמכשור יכריע.
באחד משתמשים במכשיר ה Technolass 217-Z של B&L
ובשני משתמשים באלגרטו 400
מה משני המכשירים נחשב טוב יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השוואה בין טכנולוגיה - תגובה
פרופ' אור קייזרמן03/10/2011שלום לך,
למיטב הכרתי עם המכשירים הקיימים- כולם ברמה מאוד גבוהה. כיום במדינת ישראל, כל המכונים העובדים בתחום הסרת משקפיים בלייזר- עובדים עם טכנלוגיה מהגבוהות בעולם.
כמובן שקיימים הבדלים בין המכשירים וברור שמכשור מהווה פרמטר חשוב בהחלטה שלך, אך ברמת הידע שיש לך, יהיה לך מאוד קשה לקבל החלטה על ניואנסים של הבדלים בין המכשירים. גם מכשירים מאוד חדישים צריכים מיומנות וניסיון, על מנת לדעת להוציא מהם את המיטב.
אני ממליץ לך לקבל החלטה על פי פרמטרים, שיש לך יותר יכולת לבחון אותם בעצמך,
כגון : מקצוענות הבדיקה שעברת - עד כמה מקיפה ויסודית היא הייתה; חשיפה רחבה של מידע שקיבלת על הנתונים שלך ועל הסיכויים והסיכונים בתהליך; החיבור שלך מול הרופא שבדק,ינתח וילווה אותך לאורך המשך התהליך.
כמובן שיש לבחון האם בטיפול אתה מקבל אחריות לכל החיים.
אני די בטוח שהיכן שלא תחליט, סביר להניח שתהיה מאוד מרוצה, לפחות ברמת עבודת המכשיר שיבצע את העבודה על עיניך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה רבה!
אהד03/10/2011תודה על הזמן שהקדשת בתשובה. מקווה לעבור את הניתוח כבר בשבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)