השוואה בין טכנולוגיה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• השוואה בין טכנולוגיה
    אהד
    02/10/2011

שלום,

לאחר בירור סיננתי 2 מכונים שאני מתלבט ביניהם שבשניהם המנתח מנוסה מאוד והתרשמתי לטובה ואני חושב שהמכשור יכריע.
    באחד משתמשים במכשיר ה Technolass 217-Z של B&L
    ובשני משתמשים באלגרטו 400

מה משני המכשירים נחשב טוב יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    השוואה בין טכנולוגיה

הוספת תגובה

• השוואה בין טכנולוגיה - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    03/10/2011

שלום לך,
    למיטב הכרתי עם המכשירים הקיימים- כולם ברמה מאוד גבוהה. כיום במדינת ישראל, כל המכונים העובדים בתחום הסרת משקפיים בלייזר- עובדים עם טכנלוגיה מהגבוהות בעולם.
    כמובן שקיימים הבדלים בין המכשירים וברור שמכשור מהווה פרמטר חשוב בהחלטה שלך, אך ברמת הידע שיש לך, יהיה לך מאוד קשה לקבל החלטה על ניואנסים של הבדלים בין המכשירים. גם מכשירים מאוד חדישים צריכים מיומנות וניסיון, על מנת לדעת להוציא מהם את המיטב.
    אני ממליץ לך לקבל החלטה על פי פרמטרים, שיש לך יותר יכולת לבחון אותם בעצמך,
    כגון : מקצוענות הבדיקה שעברת - עד כמה מקיפה ויסודית היא הייתה; חשיפה רחבה של מידע שקיבלת על הנתונים שלך ועל הסיכויים והסיכונים בתהליך; החיבור שלך מול הרופא שבדק,ינתח וילווה אותך לאורך המשך התהליך.
    כמובן שיש לבחון האם בטיפול אתה מקבל אחריות לכל החיים.
    אני די בטוח שהיכן שלא תחליט, סביר להניח שתהיה מאוד מרוצה, לפחות ברמת עבודת המכשיר שיבצע את העבודה על עיניך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אהד
    03/10/2011

תודה על הזמן שהקדשת בתשובה. מקווה לעבור את הניתוח כבר בשבוע הבא

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו