מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישונים מורחבים?בועז08/10/2011
שלום לכולם,
לפני שלושה חודשים בערך ביצעתי ניתוח אינטראלאסיק.
לאחרונה (הפסקתי כבר עם הטיפות נגד יובש) שמתי לב שהאישונים שלי יותר רחבים מהרגיל.
יכול להיות שגם לפני שהניתוח זה היה ככה, לא בטוח (עד לפני הניתוח אני יכול להגיד שלא יחסתי יותר מידי חשיבות לעיניים שלי).
כמו כן, אני רואה בסדר גמור מאז הניתוח ועד היום.
האם יש צורך לייחס חשיבות לכך שהאישונים מתרחבים (במהלך כל היום)?
היום יכול להיות שהאישונים מתרחבים משום שעדיין קיימת רמת יובש כלשהי בעין? מומלץ אולי לחזור ולהתשתמש בטיפות לתקופה נוספת?
כמו כן, האם יש צורך להגיע לבדיקה אצל הרופא המנתח?
תודה רבה.
יוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - המשך
בועז08/10/2011דרך אגב,
בהמשך לשאלה הזו,
אני עדיין סובל מעילות קלות סביב מקורות אור בחושך.
כמובן שיש שיפור משמעותי ככל שהזמן עובר.
אבל לפעמים יש תחושה שיש פחות ולפעמים זה קצת יותר גובר.
מתי בדרך כלל מגיעים לראייה תקינה מהבחינה הזו?
האם זה גם סימפטום של יובש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשאלה נוספת - המשך - תגובה
ד``ר עמי הירש10/10/2011יוני שלום רב,
זו תופעת לוואי שכיחה שתחלוף ותשתפר ככל שיעבור הזמן מתאריך הניתוח.
בברכה,
ד"ר עמי הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאישונים מורחבים? - תגובה
ד``ר עמי הירש10/10/2011יוני שלום רב,
ניתוחי לייזר לא משפיעים על קוטר האישונים וזה ככל הנראה היה מצבך גם לפני הניתוחים. אין לך מה לחשוש, ואתה בהחלט יכול להמתין בסבלנות לזימון שלך לבדיקה אצל המנתח.
בברכה,
ד"ר עמי הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)