מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריפוי מניתוחאורטל17/10/2011
בקשר ליכולת החלמה מניתוח אולי שאלה קצת טיפשית אך אני שם לב שכשאני נשרט או יוצא לי אישזהו פצע לקח לו הרבה זמן להתרפא אפילו לשריטה קטנה נשאר צלקות, האם גם העיניים אחרי ניתוח יכולות להגיב בצורה ככ איטית של החלמה?? יש קשר כולל של יכולת הריפוי של הגוף שלי? אני חושש לעשות את הניתוח וכמו שריטות וחתכים גם העיניים לא יקבלו בברכה ניתוחים ולא יתרפאו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפוי מניתוח - תגובה
פרופ' אור קייזרמן17/10/2011שלום אורטל,
השאלה שלך אינה טיפשית, היות ודאגות בטיפולי הסרת משקפיים בלייזר קיימות מזה זמן רב, מה גם שחוש הראייה הינו מהחושים החשובים ביותר הקיימים בגוף האדם.
לעניין שאלתך, עיניים מחלימות ונרפאות מניתוחי לייזר! הסירי דאגה מלבך. משך ההחלמה הוא משתנה מסוג ניתוח אחד למשנהו, ובהקשר זה תלוי מה תקבע בדיקת ההתאמה שלך.
אם למשל יהיה עליך לעבור ניתוח מסוג לאסיק, הרי שההחלמה הינה מהירה ובתוך 24 שעות את שבה לתפקוד מלא וללא שריטות שמהן ציינת שאת חוששת.
במידה ויהיה עלייך לעבור ניתוח מסוג פי אר קיי- יהיה אומנם משך החלמה מעט ארוך יותר של מינימום שלושה ימים, אולם גם אז תשוב ראייתך לתפקוד תקני ללא תופעות לוואי. אנו מצפים לחזרת ראייה תפקודית בניתוח זה לאחר כ- 4 ימים ולראייה מקסימלית לאחר כ- 4 שבועות.
יש לציין כי ישנם תסמונות כלל גופניות מסוימות, אשר בהן אכן יש בעיה בהחלמת הגוף מפצעים ושם אכן עלולה להיות בעיה של החלמה איטית יותר מהניתוח, אולם אם היית סובלת מתסמונת מסוג זה - היית יודעת על כך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהריפוי מניתוח - תגובה
ד``ר עמי הירש18/10/2011שלום רב,
בבדיקתך בודקים את בריאות השכבה החיצונית של הקרנית (שכבת האפיתל) ואת איכות וכמות הדמעות. באם מרכיבים אלו תקינים אין לך מה לחשוש מלבע את הניתוח.
בברכה,
ד"ר עמי הירש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)