סוג הניתוח.

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• סוג הניתוח.
    אורטל
    17/10/2011

נבדקתי במכון "עיניים" ונמצאתי מתאימה ל2 סוגי הניתוחים, כאשר הומצלץ לי יותר עי הרופאה לנתח בשיטה החדשה שיוף חיצוני עם לייזר . השאלות שלי הן כאלה: הבנתי שהשיטה הזאת די חדשה לעומת השיטה הישנה שיש לה ותק ונסיון רב, כך שאין ממש מידע לגבי תופעות ארוכות טווח לאחר הניתוח? אך הבנתי שעם זאת יש פחות סיכונים להתסבכות מאשר הניתוח הישן? מה עדיף לבחור? (פשוט השיטה של החיתוך נשמע לי מפחיד ופולשני ) שאלה נוספת, הבנתי שלאחר הניתוח שמים עדשות רפואיות לכמה ימים. במידה ואני רגישה לעדשות, (עיניים אדומות, שורפות, מעט נפוחות כשאני מרכיבה) האם העיניים שלי עלולות להגיב בצורה כזאצ גם לעדשות הללו כי בכל זאת זה 5 ימים? לעיתים אחרי כמה דק העיניים שלי דוחות את העדשות ואני מסירה אותם בלית ברירה (וניסיתי מס סוגי עדשות) שאלה אחרונה בהחלט, שמתי לב שהרבה מהמנתחים מרכיבים משקפיים בעצמם,יושבים מולי ומסבירים לי כמה הניתוח מוצלח ונפלא .. קצת לא מסתדר לי. האם באמת הניתוח הוא דבר שנחשב כהצלחה עם מינימום סיכונים ותסבוכות? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    סוג הניתוח.

הוספת תגובה

• היי

טל
    17/10/2011

היי, נראה לי שהגבתי לך ומשום מה ההודעה נעלמה..
    אני עברתי ניתוח "בעיניים" לפני שלושה חושים.. אני מרוצה מאוד..
    אם את רוצה שאספר לך. בכיף..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• ואולי את פשוט יחצ"נית של "עיניים"?

דניאל חג'בי
    19/10/2011

ממש עברת את הניתוח... אל תשכחי גם את האח והאחות שלך שעשו שם...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל מאוד שאתה חושב ככה...

טל
    19/10/2011

אני ממש לא יחצנית של "עיניים".. עברתי שם את הניתוח ואני רוצה להמליץ למי שרוצה.. או לספר מה עברתי..

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו