מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהאלון27/10/2011
שלום..לפני קצת יותר משלושה חודשים עברתי ניתוח לאסיק ברשת קאר.
בסך הכל התוצאה טובה מאוד ואני מרוצה..
אך לאחרונה התחלתי להרגיש כי בעין שמאל אני רואה פחות טוב מעין ימין..כלומר בעין שמאל התחלתי לראות מטושטש טיפה..חשוב לי להדגיש כי בעין שמאל ראיתי גם טוב מאוד..יכול להיות שחלה הדרדרות באיכול הראיה? הוא שזה יכול להיות סתם יובש שהתחיל חזור? (הפסקתי עם הדמעות לפני שלושה שבועות.)
ועוד שאלה..לגבי הילות ...בעין ימין אני רואה בוודאות פחות הילות חזק אם בכלל..
לעומת זאת בעין שמאל אני רואה הילות אפילו די גדולות..האם תופעה זו צריכה עוד לעבור או שזה משהו קבוע?
תודה מראש.
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ' אור קייזרמן27/10/2011שלום אלון,
אני שמח לשמוע שאתה מרוצה מן הניתוח.
לגבי תחושת הטשטוש- אין סיבה לדאגה, היות ודברים כאלו מתרחשים לאחר טיפולי לייזר. מומלץ וכדאי לך לשוב אלינו לבדיקת רופא שכבר יידע במה מדובר. אם אכן אתה מרגיש יובש בעין, המשך להשתמש בטיפות עיניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה. ומה לגבי ההילות?
אלון27/10/2011מה לגבי ההילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהתודה. ומה לגבי ההילות? - תגובה
פרופ' אור קייזרמן27/10/2011אותם הדברים אמורים לגבי ההילות. בדיקת הרופא תענה לך על שאלותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)