שאלה חשובה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• שאלה חשובה
    אלון
    27/10/2011

שלום..לפני קצת יותר משלושה חודשים עברתי ניתוח לאסיק ברשת קאר.
    בסך הכל התוצאה טובה מאוד ואני מרוצה..
    אך לאחרונה התחלתי להרגיש כי בעין שמאל אני רואה פחות טוב מעין ימין..כלומר בעין שמאל התחלתי לראות מטושטש טיפה..חשוב לי להדגיש כי בעין שמאל ראיתי גם טוב מאוד..יכול להיות שחלה הדרדרות באיכול הראיה? הוא שזה יכול להיות סתם יובש שהתחיל חזור? (הפסקתי עם הדמעות לפני שלושה שבועות.)
    ועוד שאלה..לגבי הילות ...בעין ימין אני רואה בוודאות פחות הילות חזק אם בכלל..
    לעומת זאת בעין שמאל אני רואה הילות אפילו די גדולות..האם תופעה זו צריכה עוד לעבור או שזה משהו קבוע?

תודה מראש.
    אלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    27/10/2011

שלום אלון,
    אני שמח לשמוע שאתה מרוצה מן הניתוח.
    לגבי תחושת הטשטוש- אין סיבה לדאגה, היות ודברים כאלו מתרחשים לאחר טיפולי לייזר. מומלץ וכדאי לך לשוב אלינו לבדיקת רופא שכבר יידע במה מדובר. אם אכן אתה מרגיש יובש בעין, המשך להשתמש בטיפות עיניים.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ומה לגבי ההילות?

אלון
    27/10/2011

מה לגבי ההילות?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. ומה לגבי ההילות? - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    27/10/2011

אותם הדברים אמורים לגבי ההילות. בדיקת הרופא תענה לך על שאלותיך

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו