טיפות עיניים.

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• טיפות עיניים.
    ליעד
    01/11/2011

שלום!
    עברתי לפני שבועיים וחצי ניתוח PRK ונאמר לי ליטול טיפות מקסידקס ל 3 שבועות וסילוקסן עד גמר הבקבוק.
    כעבור שבועיים סיימתי את בקבוק הסילוקסן ועכשיו נשארתי רק עם טיפות מקסידקס.
    לפי מה שהבנתי מאנשים שעברו גם כן את הניתוח יש להפסיק טיפול בטיפות בהדרגה, ולי נאמר ליטול את את הטיפות 4 פעמים ביום וכעבור 3 שבועות יש להפסיק. רציתי לדעת אם אין בעיה עם העניין שאני מפסיק בפעם אחת עם הטיפות.
    וד"א שמעתי על אנשים שנוטלים טיפות במשך חודשים... מדוע לי נאמר ליטול טיפות למשך 3 שבועות בלבד בכללי (סילוקסן עד גמר הבקבוק ומקסידקס לשלושה שבועות 4 פעמים ביום)?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    טיפות עיניים.

הוספת תגובה

• טיפות עיניים. - תגובה

פרופ` אירית בכר
    02/11/2011

כעקרון יש להקפיד ליטול תרופות לפי ההוראות שקיבלת. אין להשוות לאנשים אחרים כי יתכן שניתנו הוראות שונות למטופלים שונים. המשך עם טיפות המקסידקס לשלושה שבועות כפי שהורו לך. יש להשתמש בתחליפי דמעות ללא חומר משמר עד לבקורת הבאה שלך . אז תקבל הוראות להמשך טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תחליפי דמעות.

ליעד
    02/11/2011

נאמר לי ליטול תחליפי דמעות מסוג סיסטיין שלמיטב הבנתי הן עם חומר משמר... להחליף טיפות?
    יש לי בקורת אצלך ב14/11.
    המנתח הוא ד"ר מיכאל היימס.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תחליפי דמעות. - תגובה

פרופ` אירית בכר
    06/11/2011

סוג זה של תחליפי דמעות בטוח ביותר לשימוש. ניתן ליטול אותו גם לפרקי זמן ארוכים.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלות לגבי טיפות העיניים

אפרת
    14/11/2011

שלום רב,
    עברתי ניתוח לפני כשבועיים. שמתי את הטיפות השונות לפי ההוראות ובשבועיים הקרובים אני אמורה להשתמש אך ורק במקסידקס 4 פעמים ביום. (ובדמעות מלאכותיות מפעם לפעם).
    בימים האחרונים התחלתי להרגיש צריבה משונה בעור שמתחת לעיניים (חשוב להדגיש - לא בעיניים עצמן). זה נמשך כשעה לאחר שאני שמה את הטיפות והולך ומתפוגג לאחר מכן. כל העור שמתחת לעין הופך להיות רגיש וכואב (לא כאב נורא, רק מציק קצת...).
    זה קורה כל פעם שאני שמה טיפות לא משנה אילו...
    האם זה סביר והאם לטפל בכך בדרך כלשהי או שזה יעבור כשאפסיק להשתמש בטיפות עוד שבועיים?
    המון תודה מראש.
    אפרת

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו