מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפות עיניים.ליעד01/11/2011
שלום!
עברתי לפני שבועיים וחצי ניתוח PRK ונאמר לי ליטול טיפות מקסידקס ל 3 שבועות וסילוקסן עד גמר הבקבוק.
כעבור שבועיים סיימתי את בקבוק הסילוקסן ועכשיו נשארתי רק עם טיפות מקסידקס.
לפי מה שהבנתי מאנשים שעברו גם כן את הניתוח יש להפסיק טיפול בטיפות בהדרגה, ולי נאמר ליטול את את הטיפות 4 פעמים ביום וכעבור 3 שבועות יש להפסיק. רציתי לדעת אם אין בעיה עם העניין שאני מפסיק בפעם אחת עם הטיפות.
וד"א שמעתי על אנשים שנוטלים טיפות במשך חודשים... מדוע לי נאמר ליטול טיפות למשך 3 שבועות בלבד בכללי (סילוקסן עד גמר הבקבוק ומקסידקס לשלושה שבועות 4 פעמים ביום)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות עיניים. - תגובה
פרופ` אירית בכר02/11/2011כעקרון יש להקפיד ליטול תרופות לפי ההוראות שקיבלת. אין להשוות לאנשים אחרים כי יתכן שניתנו הוראות שונות למטופלים שונים. המשך עם טיפות המקסידקס לשלושה שבועות כפי שהורו לך. יש להשתמש בתחליפי דמעות ללא חומר משמר עד לבקורת הבאה שלך . אז תקבל הוראות להמשך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלגבי תחליפי דמעות.
ליעד02/11/2011נאמר לי ליטול תחליפי דמעות מסוג סיסטיין שלמיטב הבנתי הן עם חומר משמר... להחליף טיפות?
יש לי בקורת אצלך ב14/11.
המנתח הוא ד"ר מיכאל היימס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהלגבי תחליפי דמעות. - תגובה
פרופ` אירית בכר06/11/2011סוג זה של תחליפי דמעות בטוח ביותר לשימוש. ניתן ליטול אותו גם לפרקי זמן ארוכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהבהמשך לשאלות לגבי טיפות העיניים
אפרת14/11/2011שלום רב,
עברתי ניתוח לפני כשבועיים. שמתי את הטיפות השונות לפי ההוראות ובשבועיים הקרובים אני אמורה להשתמש אך ורק במקסידקס 4 פעמים ביום. (ובדמעות מלאכותיות מפעם לפעם).
בימים האחרונים התחלתי להרגיש צריבה משונה בעור שמתחת לעיניים (חשוב להדגיש - לא בעיניים עצמן). זה נמשך כשעה לאחר שאני שמה את הטיפות והולך ומתפוגג לאחר מכן. כל העור שמתחת לעין הופך להיות רגיש וכואב (לא כאב נורא, רק מציק קצת...).
זה קורה כל פעם שאני שמה טיפות לא משנה אילו...
האם זה סביר והאם לטפל בכך בדרך כלשהי או שזה יעבור כשאפסיק להשתמש בטיפות עוד שבועיים?
המון תודה מראש.
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)