מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטריאה בעין לאחר ניתוח לייזראופיר03/11/2011
שלום רב,
לפני כ4 שנים עברתי ניתוח לייזר בשיטת לאסיק , המספרים בשתי העיניים היו -3.75
מיד לאחר הניתוח נצפו קמטים במתלה בוצע ניפוח וגיהוץ+עדשת מגע.לאחר שבוע נצפו סטריאות ורטיקליות במתלה.
מאז הניתוח אני לא מרוצה מהראיה בעין שמאל , היום אני מרכיב משקפיים צילינר 1 בעין שמאל וחצי צילינדר בעין ימין חדות הראיה בעין ימין היא 6/6 ובעין שמאל 6/8.5 אך למרות הרכבת המשפקיים הראיה בעין שמאל איננה מושלמת הדבר מקשה עליי מאד ומפריע לי.
בבדיקה אצל רופא עיניים נאמר לי כי ישנה צלקת בחלקה התחתון של הקרנית לא בציר הראייה . מיקרו סטריאה.
האם יש טיפול לצלקת?
האם יש קשר בין הצלקת למס' המשקפיים ולהבדל במספרים בין שתי העיניים? לאחרונה אני מרגיש שחלה ירידה נוספת בראיה
האם ניתן לבצע תיקון לייזר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטריאה בעין לאחר ניתוח לייזר - תגובה
פרופ' ישראל קרמר08/11/2011אופיר שלום רב,
כן, יתכן קשר בין הצילינדר בשמאל ובין הצלקת וגם בין המיקרוסטריה יכול להיות קשר. קיימת בעיה לתקן קפלים במתלה הקרנית אחרי תקופה ארוכה כל כך של 4 שנים. אפשר לנסות ללטש את הצילינדר על הקליפה ולקוות שהצילינדר יעלם וחלק וחלק מהסטריות יתיישר לאחר ליטוש הלייזר, אך קשה להבטיח תוצאה מקסימלית.
בברכה,
פרופ' קרמר ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)