מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לייזר להסרת משקפייםעידן06/11/2011
שלום, לפני שנה וחצי גילו אצלי סכרת סוג 2, לאחר המון בדיקות הסכרת שלי דיי יציבה + עברתי בדיקת רופא עיניים ומצאו שהעיניים שלי תקינות והן לא נפגעו מהסכרת.
אני מגיל 13 עם משקפיים שהמספר שלהם לא השתנה (1.5 ו-1.75) ללא צילינדר.
אני מאד מעוניין לבצע הסרת משקפיים בלייזר כי כבר התחרפנתי מהמחירים של המשקפיים השונים שקניתי (והמון!).
אשמח לדעת:
1. האם אוכל לעבור ניתוח לייזר לאור מחלתי?
2. איזה מרפאה אתם ממליצים?
3. יש לי כללית פלטיניום ואשמח לדעת אם יש מרפאות שעובדים איתם (הבנתי שבפלטיניום יש הנחות).
4. מה המחירים של הניתוח הזה (כל אתר ואתר רושמים מחירים שונים) עם פלטיניום ובלי?
תודה רבה ומחכה לתשובתכם.
עידן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר להסרת משקפיים - תגובה
פרופ` אירית בכר06/11/2011עידן שלום. הצעתי היא להגיע לבדיקת התאמה מקיפה באחד מהמרכזים המציעים את השרות .רופאי העיניים בכל המרכזים הם מיומנים מאד ותוכל לסמוך על דעתם. אם לא תרגיש בנוח עם התשובה תוכל לפנות לבדיקה גם במקום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)