לפני ניתוח LASEK CV

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לפני ניתוח LASEK CV
    שירלי
    08/11/2011

שלום. בת 43 מרכיבה משקפים למרחק 2.25 . נבדקתי ועובי הקרנית היא 530. קבעו לי ניתוח LASEK CV . האם הניתוח הנ"ל אכן מתאים? הבנתי שההחלמה קשה, כמו כן האם ישפיע על קריאה. הייתי שלימה עם עצמי עד שבמכון נמסר לי שההחלמה קשה. האם אכן כך? והאם הניתוח הנ"ל הוא עם יותר סיכונים?
    אודה לתשובתכם.
    בברכה,
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לפני ניתוח LASEK CV

הוספת תגובה

• אני עברתי אותו..

טל
    09/11/2011

ביומיים הראשונים, הכל מסנוור.. קשה להיות בבית עם אור.. אבל אחר כך זה בסדר, אפשר כמובן גם לראות טלוויזיה והכל בסדר גמור.. קצת מציק ששמים את הטיפות.. אבל זה שווה את זה.. אחרי שבוע הכל מצויין.. ולאט לאט הראיה מתחדדת..
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני ניתוח LASEK CV - תגובה

ד``ר עמי הירש
    10/11/2011

שלום רב,

בניתוח זה אין יותר סיכונים. ההחלמה יחסית איטית (במשך מס' ימים עדשת מגע טיפולית וראיה מטושטשת). בקשר לגילך, דברי עם הרופא המנתח, האם ישנה התייחסות לגילך בנושא משקפי ראיה.

בברכה,
    ד"ר הירש עמי

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו