מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת משקפיים.....אפי12/11/2011
שלום הייתי בשני מכונים וביצעתי בדיקות התאמה בשני המקומות אמרו לי שאני יכול לבצע את ההסרה ,אך במכון אחד אמרו לי שהעיינים שלי יבשות (למרות שאני לא מרגיש את זה ביום יום),ואכן לפני כמה שנים שרציתי לשים עדשות מגע הרופא אמר לי גם שהעיינים שלי יבשות וזה מצריך דמעות מלאכותיות,ובמכון השני (שידוע כמקצועי ביותר) אמרו לי שלא ראו לי עיינים ייבשות ,לכן רציתי לדעת אם וכאשר אני יבצע את ניתוח הלייזר כיצד זה ישפיע לי על העיינים מבחינת יובש (מכיוון ושאלתי אנשים שאמרו לי של היה להם עיינים יבשות לפני הניתוח ולאחר הניתוח היה להם ממש במשך שנה ואף יותר),לכן החשש שאצלי זה יהיה יותר חמור.
ועוד שאלה :במכון אחד אמרו לי שיבצעו לי ת'ניתוח בשיטתprk super, u, ובמכון שטען שאין לי עיינים יבשות בכלל אמרו לי lasik
מה יותר ממולץ ?או שזה אותו דבר?
בתודה מראש......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
אפי12/11/2011המספר שלי עלה תוך שנתיים בחצי בעין אחד וברבע בעין שני ,ועדיין לא החלפתי עדשות ,והבנתי שצריך יציבות של חצי שנה לפחות ,האם זה יכול להשפיע על הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהעוד שאלה - תגובה
פרופ` אירית בכר12/11/2011כאשר יש יובש בעיניים יש לשקול היטב את ביצוע הניתוח. במצבים של יובש קשה מומלץ אפילו לוותר עליו.כנראה שזה לא המצב אצלך. ניתוח בשיטת ה PRK / A.S.A עדיף במצבים של יובש מכיוון שהוא שומר יותר על עיצבוב העין . בשל השינוי במספר הייתי ממליצה לך לעבור בדיקה נוספת ולבקש גם בדיקה מקיפה של כמות הדמעות ואיכותן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהגם אצלי..
טל12/11/2011זה היה ככה.. ביררתי בשני מכונים.. באחד לא אמרו שום דבר על יובש.. ובמכון השני, עשו בדיקה יותר טובה.. וראו שיש לי קצת יובש.. אם הבעיה אצלך הייתה ממש קשה.. לא היו אומרים לך לעשות ניתוח.. המטרה של הרופאים שתהיה מרוצה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאני אמנם
יוסי מילבאום13/11/2011לא מבינה יותר מידי בכל התחומים ששאלת אבל אני יכולה להגיד לך שאם אתה מחליט לעשות בסוף את הניתוח תעשה באמריקן לייזר!
אני הסרתי שם משקפיים ואני מאוד מאוד מרוצה מהתוצאות והייתי מרוצה גם מכל התהליך והשירות שקיבלתי שם :)
בקיצור ממליצה בחום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)