מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 5 חודשים אחרי ניתוח לאסקליז26/11/2011
שלום,
אני 5 חודשים אחרי ניתוח לאסק ובבדיקה האחרונה שלי לפני שבועיים,
הרופאה נתנה לי להשתמש שוב בטיפות לוטמקס כדי לשפר את הראיה עוד יותר,
לפי הבדיקה עין שמאל 6/6.5 ועין ימין לא זוכרת משהו כמו 6/9
בנוסף הרופאה אמרה שהגעתי כמעט למקסימום והיא רוצה לגרום לשיפור נוסף ע"י הטיפות כי קיים סיכוי שזה יועיל.
אני שבוע עם הטיפות ואני רואה קצת מטושטש זה הגיוני? בעיקר כתוביות קטנות וזה לא היה קודם.
שאלה נוספת, בבדיקה אצל האופטומטריסט, האופטומטריסט ביקש לדעת בחלון על הספפרים באיזה צבע אני רואה יותר טוב אדום או ירוק, אפשר לדעת מה המשמעות של בדיקה כזו?
יש לציין שזו הייתה הפעם הראשונה שניתקלתי בה.
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 חודשים אחרי ניתוח לאסק - תגובה
פרופ' אור קייזרמן27/11/2011שלום ליז,
לוטמקס אלו טיפות המכילות סטרואידים למגוון סיבות: נגד דלקת, נגד אלרגיות, נגד עכירות בקרנית ועוד.
איני יודע מהי הסיבה המדויקת שהרופא שלך נתן לך את הטיפות.
לגבי בדיקת אדום/ירוק - מדובר בשימוש בתופעה אופטית/פיסיקלית ידועה לצורך בדיקת ראיה.
לכל צבע יש אורך גל שונה וכל אורך גל ספציפי נופל על איזור אחר ברשתית.
האופטומטריסט הבודק משתמש בכך כדי לדעת איפה בדיוק נופלות קרני האור.
לא כל האופט' משתמשים בשיטה זאת.
לדעתי היא שיטה טובה.
בברכה,
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאוקיי, אבל בין היתר
ליז28/11/2011הטיפות גורמות לטישטוש הראייה קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהאוקיי, אבל בין היתר - תגובה
פרופ' אור קייזרמן29/11/2011הטשטוש עלול להופיע בדקות הראשונות לאחר טפטוף הטיפות אבל לא לאורך זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)