הרמת גבות לאחר ניתוח לייזר

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• הרמת גבות לאחר ניתוח לייזר
    שרונה
    04/12/2011

לפני פחות משנה עברתי ניתוח להסרת משקפיים באחד המכונים הידועים. מאז הניתוח הראייה שלי לא הכי טובה ואני מטופלת בטיפות הילוקאר, הילוג'יל והילוקומוד בגלל יובש בעיניים.. בפעם האחרונה הרופא המליץ על הילורוניקס. הטיפות גרמו לי כאבים יובש וצריבה והפסקתי איתם. לפני שבועיים עברתי ניתוח של הרמת גבות. אחרי הניתוח העיניים צרבו שרפו ודמעו ולאחר טיפול בויסקוטירס וטיפות הילוג'יל חלה הטבה והכאבים חלפו הראיה השתפרה מעט אך קשה לי לראות מרחוק. האם יכול להיות שהניתוח גרם לשינוי של מבנה העין? או שהעין צריכה להתרגל ולאט לאט יסתדר. יש אפשרות שאפשר לעשות תרגילים בשרירי העין וזה יעזור. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    הרמת גבות לאחר ניתוח לייזר

הוספת תגובה

• הרמת גבות לאחר ניתוח לייזר - תגובה

פרופ` אירית בכר
    04/12/2011

ניתוח הגבות אינו משנה את איכות הראיה. שימוש בתחליפי דמעות מומלץ מאד, במיוחד במזג אויר יבש מאד השורר כעת. אם הראיה לא תשתפר בעתיד הקרוב , פני למרפאה בה נותחת לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת גבות לאחר ניתוח לייזר - תגובה

פרופ' ישראל קרמר
    06/12/2011

שרונה שלום רב,
    לאחר ניתוח מסוג הרמת גבות תיתכן התפתחות יובש של הקרנית במיוחד לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים.
    לכן, יש להמשיך בטיפות הילו- ג'ל או ויסקוטירס ג'ל הרבה פעמים במשך היום.
    ויסקוטירס ג'ל ללילה לפני השינה. כדאי גם לקחת כדור אומגה 3 ליום עד אשר היובש יחלוף.
    בברכה,
    פרופסור קרמר.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת גבות

שרון
    07/12/2011

תודה על התשובה. הוסרה דאגה מליבי. אני אכן שמה את הג'יל מספר פעמים ביום יחד עם טיפות הילוג'יל.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו