מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח Intralasicאור09/12/2011
שלום
עברתי לפני שבוע ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטת אינטרה לאסיק. כרגע אני לוקח ויגמוקס, לאחר 3 דק מקסידקס וזה טיפול שאני עושה כל שעתיים למשך כ שבוע ימים. פספסתי בטעות את הויגמוקס ולקחתי רק את המקסידקס. האם יש בכך סיכון?
ושאלה נוספת- מצטבר לי הרבה לכלוך מסביב לעניים בגלל הטיפות, וקיבלתי הנחייה מפורשת לא לגעת בעיניים. איך אוכל לנקות את העיניים? האם ניתן להעביר קיסם מהול בדמעות מלאכותיות או שיש חומר מיוחד אחר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
אור09/12/2011כאמור, את האינטרה לאסיק עברתי לפני שבוע. ומאז, אני רואה טוב לנהיגה וצפייה בטלוויזיה אך יש לי מן תחושה מוזרה בעין ימין. כאילו יש לי גוף זר בפנים. זה בהתחלה כאב, היום כבר לא, אבל יש תחושה מציקה כל הזמן, כאילו יש לי משהו בתוך העין, וזה גם באותו מקום על העין על הקרנית. האם זו תגובה רגילה לאחר ניתוח?
יש להוסיף שאני מאוד מקפיד על tears free* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' אור קייזרמן11/12/2011איני יכול לדעת מה בדיוק יש לך בקרנית, ממליץ להגיע לביקורת במרפאה בה נותחת ושם יתנו לך אבחנה מדויקת.
לעיתים אכן יש הרגשה של חוסר נוחות הצפיה לעבור בימים הראשונים לאחר הניתוח.
בברכה,
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח Intralasic - תגובה
פרופ' אור קייזרמן11/12/2011ויגמוקס היא תרופה אנטיביוטית למניעת זיהומים. אני ממליץ בחום להקפיד על לקיחת התרופות במועד המדויק.
מה יקרה אם לא לקחת? אין לכך תשובה מדויקת, סביר להניח שהכל תקין אם זה המועד היחיד בו פספסת.
אם קיבלת הנחיה לא לגעת בעיניים - הקפד על כך.
בברכה,
פרופ' קיזרמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירהניתוח Intralasic - תגובה
פרופ' ישראל קרמר14/12/2011רועי שלום רב,
פספוס של ויגאמקס פעם אחת זה לא נורא.
המשך הטיפול המשולב בויגאמקס+ מקסידקס לפי ההוראות שקיבלת.
לגבי ההפרשות על הריסים , ניתן לנקות בעדינות אחרי 8 ימים, עם מגבות, eyecare שך דר' פישר בתנועה עדינה מלמעלה למטה על הריסים והעפעפיים בעיניים סגורות (בלי לשפשף).
בברכה,
פרופסור קרמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)