תנודות באיכות הראייה אחרי PRK

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• תנודות באיכות הראייה אחרי PRK
    משה רן
    15/12/2011

שלום לכולם,

בתאריך 30.11.11 (לפני קצת יותר משבועיים) עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר בשיטת PRK. לאחר הניתוח השתמשתי ועודני משתמש בטיפות שניתנו לי לאחר הניתוח.
    בזמן בזמן האחרון שמתי לב לעליות וירידות באיכות הראייה שלי. יש ימים שאני רואה טוב יותר ויש ימים שפחות.

יש לי שתי שאלות:
    1. האם התופעה מוכרת? האם זו בעיה? אם לא מתי התופעה תחלוף?
    2. טיפות הסטרואידים שאותן אני שם (נכון להיום 4 פעמים ביום) שורפות לי מעט בעיניים למשך כחצי דקה כאשר אני שם אותן. האם המצב נורמלי?
    3. האם חובה להשתמש בטיפות לדמעות? איני מרגיש יובש בעיניים ולכן ממעיט להשתמש בהן. האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    תנודות באיכות הראייה אחרי PRK

הוספת תגובה

• היי

טל
    15/12/2011

1. האם התופעה מוכרת? האם זו בעיה? אם לא מתי התופעה תחלוף?
    כמובן.. הראייה מתייצבת לאט לאט.. תתחיל לראות טוב בערך עוד שבועיים.. אל תלחץ.. תן לזמן לעשות את שלו..

2. טיפות הסטרואידים שאותן אני שם (נכון להיום 4 פעמים ביום) שורפות לי מעט בעיניים למשך כחצי דקה כאשר אני שם אותן. האם המצב נורמלי?
    כן.. גם לי שרף.. ונלחצתי כמובן..

3. האם חובה להשתמש בטיפות לדמעות? איני מרגיש יובש בעיניים ולכן ממעיט להשתמש בהן. האם זה בסדר?

אני ממליצה לך כן להשתמש בטיפות.. זה מרגיע ונעים.. אני היום אחרי 4 חודשים מהניתוח ועדיין שמה מידי פעם טיפות נגד יובש.. קצת להרגיע את העין. בוא נגיד ככה.. זה לא מזיק!

אז משפט המפתח- תן לזמן לעשות את שלו.. לאט לאט רואים תוצאות בניתוח מהסוג הזה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובת הבזק!

משה רן
    15/12/2011

דבר ראשון, תודה רבה על תגובתך!
    למען הסר ספק אני לא בלחץ אבל התופעות האלו מעצבנות :). סבלנות יש לי לא מעט... נקווה שהכל יסתדר בסוף ושהראייה שלי תתייצב ותגיע קרוב ככל האפשר ל 6/6.

שוב תודה!

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    16/12/2011

מסכים עם טל.......זמן הוא מרכיב חשוב. גם סבלנות.
    בנוסף - יש יובש - גם אם לא מורגש.
    כדאי לשים תחליף דמע כדקה לפני הסטרואידים - אז הם לא ייצרבו כלכך, אם בכלל.
    אלו טיפות מאד חשובות להחלמה ולריפוי.
    בברכה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו