בדיקת התאמה

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• בדיקת התאמה
    דפנה
    16/12/2011

שלום רב,
    בת 22 עם מספר שלדעתי דיי גבוה- מינוס 4.25 בעין אחת ובשנייס מינוס 4.5.. בשתי העיניים צילינדר 0.75.. האם המספרים היחסית גבוהים יכולים להשפיע על הניתוח?
    בנוסף, אני מרכיבה עדשות מגע רכות 4 שנים.. כמה זמן מראש אני צריכה להסיר אותן בשביל לבצע את הבדיקה? וכמה זמן לפני הניתוח עצמו?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    בדיקת התאמה

הוספת תגובה

• בדיקת התאמה - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    18/12/2011

ראשית, המספרים שציינת אינם גבוהים - הכל בעיני המסתכל.
    הניתוח יכול להתמודד עם מספרים אלו ואפילו עם מספרים וצילינדרים גבוהים הרבה יותר, לאחרונה ניתחנו מטופל עם 15- והורדנו לו את המשקפיים לגמרי.
    מומלץ להסיר עדשות מגע רכות לפחות שלושה ימים לפני הבדיקה וכשבוע לפני הניתוח.

פרופ' קיזרמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת התאמה - תגובה

פרופ` אירית בכר
    18/12/2011

אנו מתייחסים למספרים מעל מינוס 7 כאל גבוהים. המספרים שלך הם בהחלט לא גבוהים והסיכוי להגיע לתוצאה טובה הם גבוהים מאד. בגילך יש לאשר שאכן המספרים אותם ציינת הם יציבים ואין שינוי במשך השנה האחרונה.
    עדשות מגע רכות יש להסיר מינימום שלושה ימים לפני הבדיקה . לפני הניתוח אנו מעדיפים אפילו להאריך את התקופה עד לשבוע , הכל בהתאם לתוצאות הבדיקה.
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

דפנה
    20/12/2011

איך אני אמורה לדעת איזו שיטה תתאים לי?

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת - תגובה

פרופ` אירית בכר
    20/12/2011

ההחלטה על מידת ההתאמה היא בעיקרה רפואית ומקצועית. היא מתבססת על הנתונים הנאספים במהלך בדיקת ההתאמה וכן הרקע של המטופל.
    יש מצבים בהם המטופל מתאים לכל השיטות. אז תקבלי במרפאה מידע מסודר על ההבדלים בין השיטות השונות, היתרונות והחסרונות של כל שיטה וביחד יעזרו לך בהחלטה.
    בהצלחה

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו