חשש מניתוח לייזר בעיניים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• חשש מניתוח לייזר בעיניים
    דור
    29/12/2011

אני מאוד רוצה לעבור את הניתוח .. עברתי באמריקן לייזר בדיקת התאמה ונמצאתי מתאים לשיטת הASA .. אני חושש מאוד כי קראתי בפורום של ניתוחי לייזר בעיניים הודעות של אנשים שאמרו שגם אחרי 3 חודשים ממועד הניתוח ראייתם לא התייצבה ושראייתם שונה מכל עין.. אמנם אני מכיר אנשים שעברו את הניתוח ולא התלוננו אבל יש לי חשש שלי זה ישאר באופן תמידי וכספי ילך לשווא..מה אתם מציעים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    חשש מניתוח לייזר בעיניים

הוספת תגובה

• חשש מניתוח לייזר בעיניים - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    30/12/2011

שלום דרו
    לכל פעולה בחיינו יש בעד ונגד. יש סיכון ורווח. גם בניתוחים אלו יש מידה מועטה של סיכון. את רוב הנאמר בפורום יש לקחת בפרופורציה... רוב חבריך שמרוצים לא כותבים בו אלא כאלו שיש להם שאלה או בעיה.
    בחן בעצמך את הבעד ונגד הניתוח (בהנחה שזה מעניין אותך מספיק) וקבל החלטה שקולה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה אישית

אלון
    30/12/2011

רציתי רק לציין שעברתי בדיקת התאמה בשני מכונים שונים, וההמלצה איזה ניתוח לעבור היתה בהתאם למומחיות הרופא המנתח. כנשאלתי מדוע הרופא המצליץ לי על שיטה מסויימת ולא על אחרת הבנתי שאותו הרופא מנתח רק בשיטה ההיא. מסקנה: שווה לבדוק בעוד מכון אחד לפחות ולקבל חוות דעת נוספת, יתכן שתתאים גם ללאסיק וגם לa.s.a.
    ועוד עצה, נסו להמנע מהסקרנות הרבה לצפות ביו-טיוב באיך הניתוח נראה באמת, צפיתי לפני מספר ימים במספר סרטונים וההתלהבות שלי מהניתוח צנחה לאפס... למרות שאני בכל זאת מתכוון לעבור אותו, כך שטוב לא יוצא מזה...

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה אישית - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    30/12/2011

בהחלט יש חשיבות לנסיונו של המנתח ולמקום בו הוא יותר בטוח.
    רוב המנתחים מכירים ויודעים יותר משיטה אחת אך נוטים יותר לאחת באופן כללי. בכל אופן אני מאמין שהם לא יציעו שיטה שאינה מתאימה רק בשל העדפה שלהם!
    שבת שלום

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו