סיכונים

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• סיכונים
    דפנה
    07/01/2012

שלום רב,
    אני כרגע מאוד מעוניינת לעבור ניתוח להסרת המשקפיים. עין ימין מינוס 4.25 ועין שמאל מינוס 4.5. בשתי העיניים צילינדר 0.25.
    אני יודעת שכמו בכל ניתוח יש אחוזים שהוא לא יצליח.. אמא שלי מאוד מאוד נגד.. אני יודעת שאני בסופו של דבר אהיה המנותחת ולא היא.. אבל עדיין חשוב לי לקבל את ההסכמה שלה.. (דרך הצלחה..)
    איך אפשר לנסות לשכנע אותה שאכן ניתוח עדיף על פני שימוש בעדשות? לדעתי זאת איכות חיים אחרת לגמרי, לדעתה זה סיכון שחבל על הזמן ועל הכסף שלי..
    מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    סיכונים

הוספת תגובה

• סיכונים - תגובה

פרופ` אירית בכר
    07/01/2012

הסיכון שבהרכבת עדשות מגע באופן קבוע, גבוה יותר מאשר הסיכון בניתוחי לייזר להסרת משקפיים,אך המילה "ניתוח" לא מופיעה וכך הפחד לא קיים. המרכזים הקיימים בישראל מאד מקצועיים ומצויידים במיטב הטכנולוגיות לאיתור מצבים בהם קיים סיכון . כרבע מהפונים למרפאות אינם מטופלים. חילות האויר של מיטב הצבאות מאשרים לאנשי צוות אויר לעבור את הטיפול.
    לאחר כל שכתבתי, זו החלטה שלך . לדעתי את צריכה לעבור את תהליך הבדיקות וההתאמה לניתוח בלווית אמך, לשבת עם המנתח ולשאול שאלות. ההחלטה לאחר תהליך זה תהייה מבוססת על הנתונים האישיים שלך , הידע וההבנה שלך יהיו יותר עמוקים וכך ההחלטה תהייה הרבה יותר מבוססת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו