Lasik Eye-Q

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• Lasik Eye-Q
    דור
    07/01/2012

קראתי באתר של מכון Iclinic שזו השיטה הכי טובה לניתוח לייזר בעיניים ושתוצאות הן הכי טובות משום שיש להם את מכשיר הSBK ..רציתי לדעת אם באמת היא הכי טובה אם בעצם כמו כל השיטות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    Lasik Eye-Q

הוספת תגובה

• Lasik Eye-Q - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    07/01/2012

דור שלום רב
    מכשיר ה SBK הינו סוג של סכין 0מיקרוקרטום) בעזרתו יוצרים את מיתלה הקרנית או בקיצור שיטת ה LASIK. כיום כמנתח אני מעדיף את המכשיר ה INTRALASE שאיתו אני עובד. בחיתוך על ידי ליזר עובי המתלה אחיד יותר ובטוח יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• Lasik Eye-Q - תגובה - תגובה

פרופ' אור קייזרמן
    12/01/2012

שלום רב,
    במכון אשר בניהולי הרפואי דווקא אנו בוחרים לנתח בשיטת ה SBK.
    לאחר בדיקות רבות ומחקרים שבוצעו ברחבי העולם, מצאנו כי דווקא בשיטה זו הדיוק הרב יותר.
    אני בהחלט חושב שכל השיטות הקיימות היום בישראל הינן טובות, בטוחות ויעילות, אך כאמור, אנו בחרנו להשתמש ב SBK מתוך הבנה ששיטה זו מביאה תוצאות הכי טובות.
    בברכה ובהצלחה
    פרופ' קיזרמן

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• SBK

דר אנדרו פינק
    29/01/2012

SBK הינו סוג של סכין ממוחשב שמשתמשים בו ליצור המתלה במהלך ניתוח לאסיק. למרות שהוא מכשיר מתקדם, הוא לא היחיד מסוגו בשימוש בארץ. איו שום מחקר המוכיח שהתוצאות ב-Iclinic הינן טובות יותר. בנוסף לכך יש לא מעט מטופלים שאינם מתאימים לשיטת הלאסיק ולכן ה-SBK אינו רלבנטי להצלחה של הניתוח בקרבם.

דר' אנדרו פינק, רופא עיניים ומנתח
    רשת מרפאות אמריקן לייזר

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו