מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות לגביי בחירת המכון לניתוחשירלי23/01/2012
הלכתי ל2 מכונים לבצע בדיקת התאמה לניתוח להסרת משקפיים , בשניהם נאמר לי שאני מתאימה לניתוח מסוג PRK בלבד בגלל שהמספרים שלי מאוד גבוהים.
שמאל - 13.5
ימין - 12
ובנוסף יש צילנדר.
במכון הדסה אופטימל בירושלים נאמר לי שהניתוח יכול להוריד לי את המספר בעין ימין ל0 ובעין שמאל ל 1.5
במכון עיניים במגדלי עזריאלי נאמר לי שבניתוח הזה אפשר להוריד מקסימום עד 8 מספרים מכל עין כלומר המספר בעין ימין ירד ל4 ובעין שמאל ל5.5
שאלתי היא מדוע יש הבדל כל כך גדול בין שני המכונים אם מדובר באותו ניתוח???
אשמח לתשובה מפורטת כמה שאפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות לגביי בחירת המכון לניתוח - תגובה
ד''ר נדב בלפר23/01/2012כמו בהרבה דברים - יש לכל מקום ולכל מנתח העדפות, גבולות או מיכשור שונה. השאלה אינה מדוע יש הבדל אלא- על מי אני סומכת ומרגישה נוח לבטוח בו ולהינתח על ידו/ה?
לאחר ההחלטה הזו הכל יותר קל וזורם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההתלבטות לגביי בחירת המכון לניתוח - תגובה
ד``ר אליה לוינגר23/01/2012שירלי שלום רב
צר לי אבל המטרה שלי היא לא לבלבל אותך אבל דווקא נראה לי רק על פי הנתונים היבשים שצינת שיש אפשרות נוספת שניה והיא השתלת עדשה תוך עינית.
נכון זהו ניתוח ולא "טיפול ליזר" אבל דווקא במספרים גבוהים מנסיוני אני יכול לציין שהתוצאות טובות יותר מניתוח ליזר. נכון יש סיכון קטן לסיבוכים אבל במספר גבוה כשלך גם בטיפול הליזר יש סכנות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירההתלבטות לגביי בחירת המכון לניתוח - תגובה - תגובה
פרופ' אור קייזרמן24/01/2012שלום רב,
לגבי הבדל בין המכונים השונים בדיאגנוזה של ההתאמה לניתוח ולהורדת כל המספר, הכל תלוי במכשיר הלייזר ובמכשיר הדיאגנוסטי המבצע את הבדיקות טרום הניתוח.
הבדל נוסף יכול להיות בסטנרטים הרפואיים בהם כל מכון עובד - עד כמה מותר להשאיר את הקרנית דקה לאחר ניתוח? עד כמה מותר להשטיח את הקרנית? לכל מכון הסטנרטים שלו.
במכון אשר בניהולי הרפואי יש לנו תוכנה מיוחדת לתכנון הניתוח אשר נותנת באופן מדויק את נתוני הקרנית הצפויים לאחר הניתוח וכך ניתן לתת תשובה חד משמעית לגבי התוצאה לאחר הניתוח.
בברכה,
פרופ' קיזרמן - מנהל רפואי קר שירותי רפואה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)