זמן ההחלמה מניתוח ASA

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• זמן ההחלמה מניתוח ASA
    תומר
    27/01/2012

מהו זמן ההחלמה הממוצע לניתוח ASA שלאחריו אני כבר צפוי להתחיל לראות חד וללא טשטוש בשתי העיניים?
    אני נמצא כשבועיים מניתוח, עם ראיה סבירה לתפקוד יום יומי, אך טרם רואה חד בשתי העיניים, ואחת העיניים מטושטשת מאוד.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    זמן ההחלמה מניתוח ASA

הוספת תגובה

• זמן ההחלמה מניתוח ASA - תגובה

ד``ר אליה לוינגר
    27/01/2012

תומר שלום רב

שיטת ה ASA ושיטת ה PRK דומות כעיקרון אחת לשניה. אני מדווח למטופלים שלי שבטווח של שבוע לאחר הטיפול עדיין חדות הראיה עשויה להיות בעיתית בחלק מהמיקרים עם שיפור נוסף לאחר הסרת עדשות המגע. אם לא עברת בדיקת רופא מנתח עד עכשיו ממליץ את בדיקתו אם כן ולדבריו הכל תקין יש צורך בסבלנות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

• זמן ההחלמה מניתוח ASA - תגובה

פרופ` אירית בכר
    27/01/2012

בחודש שלאחר ניתוח ASA הראיה עדין לא מושלמת. יתכן גם כי איכות הראיה לא תהייה אחידה ומלווה בעליות ומורדות . התהליך הוא הדרגתי. ענין נוסף הוא התרופות אותן יש לקחת במשך תקופה זו, כחלק מתופעות הלואי תתכן הפרעה לראיה.למרות זאת יש להמשיך ולהשתמש בתרופות לפי הוראות הרופא ולא לקצר את משך השימוש.

לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו