מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המכשור הרפואיmo30/01/2012
שלום
1 ראיתי פה בפורום שיש הסכמה שהרופא יותר חשוב מהמכונה
האם זה אומר שרופא טוב יצליח יותר טוב עם מכשור רפואי ישן יותר?
2 כל מקום שהיתי בו התהדר באלפי ניתוחים א האם זה אכן כך? ב כמה שנים של ניסיון לרופא נחשב לנסיון מספק?
3 נכון שהמחיר אינו שיקול אבל האם באמת שווה להשקיע אלפי שקלים יותר עבור רופא יותר טוב הרי כולכם אומרים שכל הרופאים בארץ טובים אז השאלה שלי זה כמה יותר טוב יכול להיות רופא אחד מאחר שבשביל זה ישתלם להוציא אלפי שקלים יותר?
4 ראיתי בכתב האחריות של אחד המכונים שאין שום אחריות על כל דבר שקורה לעין לאחר הניתוח שלא קשור לניתוח אני מניח שכך זה בכל המקומות
שאלתי היא הרי אני לאחר שעברתי ניתוח בעין אם חס וחלילה יקרה לי משהוא אני ירצה לפנות ישירות לרופא האישי שלי שהוא המנתח האם אני לא יוכל? (מבחינתי אני רוצה שהוא יהיה הרופא האישי שלי לגבי העינים)
אודה לכם מאוד על התתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המכשור הרפואי - תגובה
ד``ר אליה לוינגר30/01/2012MO שלום רב
אני מסכים כל הרופאים בארץ טובים. בהנחה כי הרופא אנושי ומקצועי לאחר ששמנו זאת בצד לדעתי ההבדלים בין הרופאים הוא בגישה לכל מקרה ומקרה והניסיון שלו דווקא במקרים שלא הולכים "חלק" והאפשרות שלו להתמודד איתם עם תוצאות טובות בסופו של דבר. חשוב לא פחות היושרה של הרופא לדחות מטופלים לא מתאימים, זהו ההבדל בין הרופאים.
לגבי המכשור, כפי שהתיחסתי קודם הוא כלי המאפשר לרופא להגיע
לתוצאות טובות יותר ושביעות מטופלים גבוהה יותר.
לגבי האחריות, אני משתדל לעמוד זמין למטופלים שלי כמעט כל הזמן אבל ישנם מקרים שלא קשורים כאמור לניתוח ובמיקרים אלה מרפאות קופת החולים אמורות לתת מענה. רופא "אישי" אומר רפואה פרטית וזוהי בחירה שלך בהמשך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבדיקת התאמהסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)