לאחר ניתוח

לבדיקת התאמה ללא עלות מלא/י פרטיך

• לאחר ניתוח
    עופר
    31/01/2012

שלום רב. אני עברתי ניתוח לאסיק לפני כ-9 ימים . אתמול ביצעתי בדיקת ראייה כאשר בעין אחת(שהיה לה מספר 12 במשקפיים) אני רואה כמעט כבר 6.6 כלומר איכות ראייה של 90% אולם בעין השנייה שבה היה לי מספר 13 במשקפיים העין רואה סביב 45% בלבד ומטושטש מאוד כך שלמעשה אני רואה תקין רק בעין אחת. אני נהג בתחבורה ציבורית(אוטובוס) ואיני יכול לחזור ולעבוד באוטובוס עד אשר הראייה תסתדר גם בעין החלשה והשאלה שלי האם המצב הזה תקין יחסית לאחר 9 ימים של הנתוח או שעליי לדאוג ולבדוק משהו שלא עולים עליו? אגב לדברי המנתח הכל תקין צריך רק סבלנות וגם העין החלשה תסתדר לחלוטין... אני קצת מודאג? האם יש לי סיבה לדאגה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה
    לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח - תגובה

ד''ר נדב בלפר
    31/01/2012

שלום עופר
    אני מאמין כי הרופא שניתח אותך יודע מה הוא אומר. טוב להיות ערני ומודע אך איני רואה סיבה לדאגה ניכרת. הרי מספרך היה מינוס 13 .... תן לזה עוד קצת זמן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לבדיקת התאמה
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו